Lună Plină în Capricorn pe 24 iunie 2021, previziuni pentru zodii: Perioadă de teste dure pentru Lei și Pești

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Lună Plină în Capricorn pe 24 iunie 2021, previziuni pentru zodii: Perioadă de teste dure pentru Lei și Pești
Lună Plină în Capricorn pe 24 iunie 2021, previziuni pentru zodii: Perioadă de teste dure pentru Lei și Pești

Luna plină din Capricorn care va ave loc joi, 24 iunie, îi ajută pe mulți să își găsească drumul în viață, să găsească noi oportunități și să consolideze legăturile cu familiile lor. Iată care sunt previziunile pentru toate zodiile, în funcție de acest eveniment astral important.

Luna plină în Capricorn pe 24 iunie. Luna este un simbol al Sufletului - corpul ceresc cel mai apropiat de Pământ, prin urmare are un impact uriaș asupra unei persoane. Luna plină este momentul în care energia creșterii este înlocuită cu energia scăderii. În acest moment, procesele care au început după luna nouă ajung la dezvoltarea maximă, spune astrologul Marina Skadi.

Luna caracterizează necesitățile de bază ale vieții, instinctele și emoțiile, care sunt mult îmbunătățite în ziua Lunii Pline. Relația armonioasă a Lunii Pline din 24 iunie cu Jupiter în Pești va fi un punct de cotitură în bine pentru mulți. Cu toate acestea, reprezentanții semnelor cardinale ale zodiacului: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, pot simți tensiune și rezistență externă atunci când fac lucruri importante.

Vezi și: Horoscop iulie 2021. Ce aduce luna lui cuptor pentru fiecare zodie în parte: Probleme pentru Leu și zile de vis pentru Capricorn

Luna din Capricorn în stare de exil minimizează emoțiile, activează gândirea logică. Luna plină Capricorn este un moment bun pentru a finaliza și a trece la un nou nivel. Energia Capricornului activează necesitatea unui sprijin puternic, se caracterizează prin determinare. 

Luna plină în Capricorn sub zodia Racului: Zodiile își găsesc drumul în viață

 

Conducătorul lunii pline 24 iunie 2021 - Saturn în Vărsător, planeta limitărilor, regulilor și reglementărilor, stăpânește timpul și este cunoscut în astrologie sub numele de Domnul Karmei, învățătorul strict. În următoarele două săptămâni, este mai bine să lucrați cu precizie la acele obiective care au fost stabilite cu mult timp în urmă.

Prin analogie, Luna Plină corespunde energiei lui Marte, adică este o forță și resurse uriașe, activitate maximă. Marte se mișcă de-a lungul semnului Leului, unde se simte confortabil, ajută la direcționarea constructivă a energiei sale, promovează o activitate eficientă și manifestarea maximă a talentelor și abilităților.

Luna plină din Capricorn îi ajută pe mulți să își găsească drumul în viață, să găsească noi oportunități și să consolideze legăturile cu familiile lor. Dar pentru aceasta trebuie să echilibrați interesele externe și interne, sociale și personale, deoarece vizavi de Lună în Capricorn se află Soarele în Rac (opoziția luminilor este o condiție pentru debutul Lunii Pline).

Semnul zodiacal Rac este familia din care am venit, iar Capricornul este poziția sau pasul din cariera pe care o ascendem. Fără rădăcini puternice și o familie bună, de regulă, nu există o carieră bună. Structura familială este cea mai simplă structură. În ceea ce privește construirea unei cariere și ascensiunea în carieră, totul este mult mai complicat, ierarhia liderilor include un element de continuitate. Prin urmare, temele părinților, acasă și de lucru sunt întotdeauna împletite și se influențează reciproc. Și pe această lună plină, ei vin în prim plan.

Lună Plină în Capricorn pe 24 iunie 202: previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec 

În orice activitate, va trebui să depuneți eforturi semnificative, să aplicați un aspect neconvențional și soluții extraordinare. Dar totul va merge bine în viața  personală.

Taur 

Nu lăsați nicio veste neplăcută sau gânduri apăsătoare să vă tulbure pacea interioară! Dacă tot nu puteți face acest lucru, atunci o plimbare sau o călătorie interesantă vă poate ajuta.

Gemeni

Moment favorabil pentru activități profesionale, propuneri de afaceri. Sunt probabil date comerciale și personale, precum și executarea documentelor importante. Este, de asemenea, o zi de dragoste, noi cunoștințe și muncă creativă.

Rac

Gândurile copleșitoare te pot împiedica să te relaxezi. Petreceți weekendul următor departe de casă pentru a vă înțelege mai bine sentimentele și a vă ameliora confuzia.

Leu

Începe o perioadă de testare intensă. Fii pregătit să depui eforturi considerabile. Sunt posibile schimbări neplăcute în viața personală, dar nu vă supărați, deoarece aveți noi cunoștințe în față.

Fecioară 

Achiziția făcută în această zi va avea succes. Petreceți seara cu familia sau vizitați împreună. Unii reprezentanți ai semnului zodiacal așteaptă un act romantic sau o manifestare a sentimentelor cuiva.

Balanță

Orice afacere în această zi vă va fi ușoară. Cu toate acestea, evitați îngăduirea de sine și dominația. De asemenea, această zi nu este cel mai bun moment pentru a rezolva lucrurile cu cei mai apropiați oameni.

Scorpion

Pregătește-te pentru provocări. În același timp, soarta vă este favorabilă: în ciuda diverselor complicații, aflându-vă într-o situație nouă, vă veți găsi rapid rulmenții și veți reuși chiar.

Săgetător

Ziua nu e una prea fericită. Toate eforturile depuse probabil nu vor da rezultatele scontate. În plus, posibilele știri neplăcute vor supăra echilibrul intern și un mediu favorabil în familie.

Capricorn

În această zi, diverse achiziții, acumulări de proprietăți, investiții de bani vor avea succes. Poate că trebuie să fii bine pregătit pentru implementarea planurilor tale pentru săptămâna viitoare.

Vărsător

O zi bună te așteaptă. Poate fi răsfățat de o ușoară indispoziție sau de o ceartă cu familia. Încearcă să arăți înțelepciune și dragoste, astfel încât conflictul să nu dureze mult.

Pești 

Probabilitatea testelor serioase este mare și orice activitate necesită o mare concentrație de forțe. Nu fi prea credul, pentru că sunt posibile înșelăciunea și provocarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel