Horoscop iulie 2021. Ce aduce luna lui cuptor pentru fiecare zodie în parte: Probleme pentru Leu și zile de vis pentru Capricorn

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop iulie 2021. Ce aduce luna lui cuptor pentru fiecare zodie în parte Probleme pentru Leu și zile de vis pentru Capricorn
Horoscop iulie 2021. Ce aduce luna lui cuptor pentru fiecare zodie în parte Probleme pentru Leu și zile de vis pentru Capricorn

Horoscopul pentru luna iulie 2021 este aici! Aflați ce vă rezervă astrele în cea de-a doua lună de vară.

Berbec

În iulie, Venus vă va însoți cel puțin până pe 22 și chiar și după. Vă garantează un farmec personal deosebit, multă senzualitate și o dorință puternică de a avea grijă de cei dragi. Pe parcursul lunii, veți trece de la griji romantice în primele trei săptămâni la mai multe considerente familiale la sfârșitul lunii. Nu uitați ambițiile personale sau profesionale, dar reușiți să echilibrați aceste diferite domenii ale vieții cu o mare eleganță și discernământ.

Nu rata: Lună Plină în Capricorn pe 24 iunie 2021, previziuni pentru zodii: Perioadă de teste dure pentru Lei și Pești

Cu Venus în semnul prietenos al Leului până pe 22, nu există nicio îndoială că veți aprinde sau reaprinde flacăra în iulie. O senzualitate frumoasă îți însoțește impulsurile inimii și reușești să stingi conflictele incipiente, arătându-te mai iscusit și mai subtil decât de obicei. Afecțiunea voastră sinceră pentru cei dragi funcționează și nu aveți nicio problemă în a crea legături puternice și durabile. Aceasta este o lună bună pentru a face o promisiune, a vă angaja sau a vă duce relația mai departe, formând o casă, o familie sau investind într-o casă.

În ziua 1, îți dorești mult, dar dai de obstacole care îți blochează planurile. Acesta nu este un motiv pentru a fi supărat pe toată lumea. Pe 6 iulie, ferește-te de neînțelegeri, trebuie să îți clarifici intențiile și să arăți bunăvoință, astfel încât să te înțeleagă fără ambiguitate. Pe 12, lucrurile merg bine cu familia ta, ei îți recunosc intențiile bune și îți mulțumesc. Pe data de 20, cheltuiți bani pentru a vă mulțumi, dar calculați bine mai întâi. Pe 25, chiar dacă te costă să renunți la preocupările tale profesionale, nu neglija cercul tău de prieteni.

Taur

Există multe pasiuni, tensiuni și oportunități pentru tine în iulie. Venus și Marte în Leu îți sporesc senzualitatea, apetitul și spiritul de luptă, dar ferește-te de excese! Cerul este favorabil evoluției voastre, înfloririi voastre, dar riscați să puneți multă energie și să generați conflicte sau neînțelegeri dacă nu luați mai multe măsuri de precauție pentru a vă exprima fără a răni pe nimeni. Spiritul tău critic este ascuțit și ești puțin prea sigur de tine.

Venus și Marte în Leu, vizavi de Saturn în Vărsător, tot Uranus pătrat în casa ta, este o configurație potențial explozivă în bine sau în rău, în funcție de ceea ce faci cu ea. Ești plin de farmec, senzualitatea ta este exaltată și spiritul tău pasional te împinge să-ți seduci sau să-ți recâștigi partenerul. Îți pui toată ardoarea, fără a măsura întotdeauna presiunea pe care o poți exercita asupra legăturii tale. Dorința ta de a face plăcere este exacerbată și poți fi insistent fără să-ți dai seama. Deci, feriți-vă de conflicte și alte exasperări.

În ziua 4 doriți să vă eliberați, să vă schimbați slujba sau viața, acest lucru este legitim, dar dacă încercați să vă forțați calea, riscați să dezlănțuiți conflicte care vă vor costa ulterior să le controlați. Pe 7 iulie, ești prea lacom și nu-ți plac răspunsurile pe care le primești, așa că ar trebui să îți reduci așteptările. Pe 10, Luna Nouă te pune în lumina reflectoarelor, prilej de a te face remarcat, dar fără a orbi pe toată lumea. Pe 17, nu forța mâna nimănui. Indiferent dacă este partenerul dvs. sau un coleg, aveți încredere în farmecul dvs. pentru a vă seduce, nu pentru a vă impune dorințele. 

Gemeni

În iulie, Saturn vă veghează, asigurându-vă pozițiile și împiedicându-vă să faceți orice prostie. Dar Neptun și Jupiter joacă un rol opus și favorizează excesele sau fanteziile. În cele din urmă, Mercur în casa sa, permite dezvoltarea spiritului tău critic, care te protejează puțin de greșeli. Veți avea nevoie de tot bunul simț pentru a vă menține picioarele pe pământ și pentru a vă realiza proiectele cu claritate și eficiență. Dialogul este foarte important pentru a vă menține relațiile pe drumul cel bun și în această lună schimburile sunt clar favorizate, profitați de ocazie pentru a clarifica lucrurile!

Iulie vă va oferi relații romantice profunde, durabile și pasionale. Atâta timp cât comunici! În orice caz, acesta este punctul tău forte și Mercur te ajută considerabil să-ți deschizi inima, dar ferește-te de influența lui Jupiter, care te-ar putea împinge să faci prostii, sau a lui Neptun, care te-ar putea îneca într-o fântână plină de cuvinte nerostite sau minciuni. Contați pe Saturn pentru a menține totul măsurat și sobru și faceți doar promisiuni pe care le puteți ține. În caz contrar, este o lună bună pentru a cunoaște pe cineva sau pentru a întări o relație existentă.

În ziua 1, temperamentele se încălzesc și tonul crește. Nu vă supărați sau veți lovi un perete. Ești avertizat. Pe 8, emoțiile explozive vă deranjează voința de comunicare și riscați să ieșiți din linie. Gândește-te înainte să vorbești și să acționezi. Pe 15, îți pui talentul în slujba unei misiuni, a unui ideal sau a unui loc de muncă care depășește interesele tale personale, dar nu ești împotriva unei mici creșteri. Pe 20, vă exprimați talentele cu o originalitate și îndrăzneală care vă servesc cauza. 

Rac

În iulie, Soarele va străluci asupra ta până pe 22 cu sprijinul lui Jupiter, Neptun și Uranus. Aceasta este o bună oportunitate de a evolua în multe domenii. Totul este aranjat pentru a vă dezvolta creativitatea, pentru a obține unul sau alt succes personal și chiar pentru a vă umple contul bancar. Există foarte puțini nori întunecați la orizont, așa că profitați de ei pentru a vă avansa proiectele, pentru a vă îndrăgosti, pentru a vă face prieteni noi, pentru a schimba ceea ce vă preocupă de mult timp! 

Venus și Marte sunt complici în relațiile tale amoroase și îți cer doar să fii puțin diplomatic pentru a întări legăturile în cuplu sau familie. Cei singuri au toate șansele să mulțumească pe oricine doresc și romantismul se revarsă în viața de zi cu zi. Aceasta este o lună bună pentru a discuta cu partenerul tău, pentru a lua decizii inovatoare, pentru a-ți condimenta relațiile. Senzualitatea ta este exaltată, singurul pericol stă în așteptările exagerate: trebuie să știi să te mulțumești cu lucrurile bune pe care ți le oferă cerul fără să vrei mereu mai mult.

Pe data de 5, prezentați-vă proiectele cu mai multă sobrietate, având încredere în carisma voastră și în capacitatea dvs. de a le apăra fără a fi prea pretențioși. Pe 8, liniștește-te dacă vrei ca cineva să te ajute în loc să-ți frânezi impulsurile. Pe 13, dorințele tale ard și le folosești pentru a seduce. 

Leu

Așteptând ca Soarele să vă lumineze viața de zi cu zi de pe 22, beneficiați deja de prezența lui Venus și Marte în zodia dvs. Aceasta este garanția unei perioade frumoase, la locul de muncă, în viața ta amoroasă și în relațiile cu prietenii. Desigur, Saturn te va duce uneori pe pământ, împiedicându-te să faci întotdeauna ceea ce vrei când vrei, dar dacă rămâi moderat în așteptările și activitățile tale, te vei bucura de o lună însorită, de seducție și de o popularitate mai mare.

Ești copleșit de planuri în viața ta amoroasă, dar trebuie să ai răbdare în fața anumitor întârzieri sau rezistențe. Situația se va liniști din 22, dar între timp te așteaptă momente frumoase, pentru că Venus și Marte îți exaltă senzualitatea și îți oferă un farmec care nu poate fi ignorat. Ca un cuplu, vă veți folosi romantismul torid pentru a reaprinde flacăra. Cei singuri nu vor avea nicio problemă de a se face remarcați și să seducă pe oricine doriți.

În ziua 4, dacă cereți mai multe din toate, riscați să provocați o despărțire. Pe 10, Luna Nouă te invită să te izolezi de zgomotul lumii, să iei distanță și să te odihnești puțin. Pe 15, ești intuitiv și comunici pozitiv cu cei de la conducere. Pe 22 iulie, lăcomia ta te duce la exces, mănânci prea mult, ceri prea mult, cheltuiești prea mult. Canalizați-vă lăcomia, astfel încât să nu încheiați ziua cu nerăbdare sau frustrare.  Pe 29, Jupiter vă favorizează relațiile, întâlnirile și angajamentele.

Fecioară

Până pe 22, ești destul de discret cu privire la sentimentele și activitățile tale. Lucrezi în umbră și poate iubești în secret. Pe 22, intrarea lui Venus în semnul tău îți permite să-ți exprimi emoțiile, să-ți afirmi gusturile și să părăsești încet peștera ta. Jupiter vă permite să creați asociații frumoase, poate semnarea unui contract sau idei pentru căsătorie. Soarele în Rac până pe 22 te încurajează să-ți vezi prietenii și să le împărtășești activități plăcute. În general, este o lună destul de lipsită de evenimente, dar și plină de promisiuni pentru viitor.

Te gândești cu atenție la relațiile tale afective cu scopul de a decide clar ce trebuie să schimbi și ce ai putea îmbunătăți pentru a te apropia de relațiile de dragoste cu adevărat satisfăcătoare. Te gândești singur, deoarece îți este greu să îți pui emoțiile în cuvinte și simți adesea că nu ești înțeles, ceea ce duce la un puternic sentiment de frustrare. Cu toate acestea, astrele îți pregătesc o perioadă bună în tot ceea ce privește relațiile juridice, căsătoria sau angajamentul. Începând cu data de 11, veți începe să percepeți care este cel mai bun mod de urmat în acest domeniu și vă va fi mai ușor să discutați cu partenerul dvs.

În ziua 1, totul merge prost. Te retragi într-o rutină zilnică care te încetinește. Evită să fii încăpățânat și să pierzi timpul. Pe 8 iulie simți că setea ta de evadare depinde de o situație care nu te favorizează. Pe 12, ideile și proiectele tale sunt atractive, iar rudele sau partenerii tăi tind să te urmărească. Pe 20, obstacolele sunt mai puțin prezente. Profitați de acest armistițiu pentru a recâștiga moralul. Pe 25, dacă aveți în minte un proiect, nu fiți prea obsesivi, lăsați și pe ceilalți să se exprime.

 

Horoscop iulie 2021

 

Balanță

Mercur, Venus, Marte și Saturn vă susțin proiectele, relațiile amoroase și activitățile, dar Soarele și Pluto vă pot juca un truc. În general, iulie este o perioadă plăcută, cu influențe bune care te încurajează să iei inițiativa, să te declari, să ceri ceea ce ți se datorează și, în majoritatea cazurilor, primești răspunsuri pozitive. Până pe 22, însă, pot exista tensiuni la locul de muncă și poate fi dificil pentru tine să fii mulțumit de ceea ce ți se oferă. Dar elocvența și rara voastră hotărâre vă vor ajuta să câștigați pe toate fronturile.

Venus în primul rând și Soarele în al doilea rând se întâlnesc pentru a vă lumina viața amoroasă pe tot parcursul lunii iulie. Ești plin de farmec și nu ai nicio problemă în a-ți seduce partenerul sau o persoană nouă care îți va rupe singurătatea. Dar nu te grăbi: fă-ți timp pentru a-ți cunoaște dorințele, nevoile și distinge între cele două. De asemenea, gândiți-vă ce puteți aduce relației și, eventual, cum vă puteți îmbunătăți. Acest lucru vă va permite să stabiliți strategii excelente care vor da roade în august.

În ziua 1, asigurați-vă că sunteți dedicați planurilor voastre, dar asigurați-vă că le prezentați altora în modul adecva. Pe 7, dacă aveți proiecte inspiratoare, veți fi greu să suportați respingerile pe care le primiți. Pe 15 acționezi pentru binele comun, dar nu te uiți pe tine însuți. Pe 22, ia o pauză, timp pentru a-ți sorta emoțiile, dorințele, pentru a face un pas înapoi de la o rutină zilnică care scapă de sub control și în oportunitățile care se înmulțesc. Pe 24, Luna Plină vă favorizează impulsurile creative și relațiile de dragoste. Nu vă fie frică să vă răsfățați.

Scorpion

Un cer amestecat în iulie, cu Soarele, Jupiter, Neptun și Pluto, încurajându-vă să faceți schimbări radicale, o metamorfoză necesară, o spiritualitate mai intensă și, pe de altă parte, Venus și Marte care vă condimentează viața amoroasă uneori până la exces, inducând tensiuni. Saturn blochează constant progresul tău și Uranus te face să te împiedici, de la surprize bune la rele, viața nu este cea mai relaxantă. Începând cu 22, cerul se liniștește.

Venus îți exaltă relațiile de dragoste și îți întărește considerabil dorința de a te mulțumi, fie că ești partenerul tău, străinii sau ierarhia ta. Pui multă intensitate în relațiile tale și nu vei trece neobservat. Până pe 22, încercați să vă limitați în așteptările și cerințele dvs., deoarece pasiunea voastră, deși vă poate face plăcere, vă poate speria și partenerii, care ar dori schimburi mai calme și mai senine. Din fericire, Jupiter vă va ajuta să vă mențineți popularitatea și vă va asigura un anumit succes în eforturile dvs. Nu profitați de ocazie pentru a cere imposibilul, ci fiți deschiși la dialog și compromisuri. Cu siguranță veți beneficia de o mulțime de sprijin și s-ar putea chiar, cu un noroc, să întâlniți pe cineva special.

Pe 4, dacă exagerați și refuzați orice colaborare, orice concesiune, ați putea încheia ziua într-o despărțire. Pe 8, veți încerca să vă influențați pe cei dragi într-un mod pozitiv, dar nu veți putea disipa tensiunile care vă mențin sub presiune. Pe 13, vă puteți folosi farmecul pentru a ușura presiunea, a calma lucrurile și a vă potoli furia sau resentimentele. Pe 20, puteți transmite mesajul dvs. deschizând dialogul și ridicând nivelul dezbaterii, această abordare diplomatică calmează lucrurile. 

Săgetător

Jupiter te împinge la exces (specialitatea ta), Mercur te face nervos și foarte vorbăreț și mobil și Neptun te încurcă puțin. Dar Venus și Marte îți păstrează finanțele, viața amoroasă și activitățile tale într-o formă bună, iar Saturn îți stabilizează toate bunurile. În iulie este rândul tău să rezolvi diferențele dintre pasiunile devoratoare, iluziile optice, discuțiile nepotrivite și dezvoltarea armonioasă a relațiilor tale, creșterea pe scara socială și succesul activităților tale.

Aștepți dragostea adevărată cu pasiune și entuziasm și ai șanse mari să o găsești dacă rămâi moderat în impulsurile tale și lucid în alegerile tale. Cel puțin până pe 22, un cer propice însoțește întâlnirile tale și farmecul tău debordant va face ravagii, reaprinzând flacăra în relația ta sau, dacă ești singur, permițând nașterea unei relații puternice și satisfăcătoare. Ca în toate, trebuie să fii atent cu partea ta excesivă și să ai încredere că Saturn îți va limita delicat excesele atunci când acestea nu îți aduc nimic pozitiv. Energia ta debordantă este cel mai bun atu și cel mai rău dușman al tău, așa că nu uitați să o canalizați înainte de a începe o aventură poate iremediabilă.

În ziua 1, ambițiile dvs. sunt legitime, dar nu le impuneți, cu riscul de a întâlni rezistență. În schimb, faceți concesii. Pe 7, dorința ta arzătoare de momente intense se ciocnește cu un sentiment de neputință care te irită. Ziua 17, dacă situația ta financiară îți provoacă anxietate, nu te juca pe nervii bancherului sau ai susținătorilor tăi. Pe 22, dacă ai încredere în farmecul tău pentru a străluci, nu uita că scopul tău este să îți asiguri confortul și cel al celor dragi. Pe 24, Luna Plină vă invită să comunicați pentru a vă transmite mesajul fără a da impresia că presați oamenii să obțină ceea ce doriți.

Capricorn

Jupiter, Uranus și Neptun vă susțin, vă întăresc voința, mai ales pentru a schimba anumite lucruri, dar cu blândețe. Te împodobești cu un mare romantism și senzualitatea ta s-ar putea manifesta în comportamentul tău, ceea ce nu este întotdeauna cazul. Câteva tensiuni până pe 22 cu unele cupluri, dar sfârșitul lunii este cu adevărat clar, deoarece în această perioadă veți avea ocazia să construiți sau să consolidați o poveste de dragoste și veți putea, de asemenea, să vă consolidați finanțele.

Iulie este luna perfectă pentru a vă înviora relația sau pentru a începe să căutați dragostea adevărată. Astrele sprijină foarte mult seducția și senzualitatea dvs. și veți face ravagii până pe 22. La sfârșitul lunii, dacă jocul planetar este mai calm, vă va permite să consolidați ceea ce tocmai ați achiziționat și să părăsiți sau să începeți din nou în o relație solidă bazată pe sentimente autentice, o iubire adevărată și durabilă.

Pe data de 4, conflictele de interese ar putea să vă împartă mediul. Pe 8, tensiuni emoționale, lupte financiare. Pe 12, entuziasmul tău neobișnuit face ca jurămintele să se unească în afaceri, în dragoste, în familie: ești campionul comunicării. Pe 15, inspirat și creativ, îi captiviți pe cei din jur și vă încântați partenerul. Pe 22, ambițiile tale emoționale sunt mari și îți ceri dragoste și povești care să îți satisfacă așteptările. Dar nu-i cere prea mult partenerului tău, care s-ar putea să nu aibă chef.

Vărsător

Mercur și Saturn te fac elocvent și convingător. Este un moment excelent pentru a vă exprima ideile și dorințele. Venus și Marte adaugă o mulțime de condimente relațiilor tale și energie activităților tale. Farmecul și vitejia colorează în acest iulie, cu cantitatea potrivită de tensiune sau conflicte mărunte, astfel încât să nu te plictisești. Există încă Uranus, care uneori îți supără planurile sau te obligă să iei o direcție confuză. S-ar putea să rezistați, dar dacă schimbările sunt necesare, ele vor avea loc.

În iulie sunteți perfect liber să încântați pe oricine doriți. Accentul este pus pe parteneriate, iar pe partea iubitoare, este o oportunitate excelentă de a te căsători sau de a face o uniune civilă. Venus și Marte lucrează împreună pentru a vă spori puterea de seducție și senzualitatea, care promite un iulie torid și chiar de neuitat. Doar rezistența ta la schimbare ar putea fi un obstacol în calea împlinirii tale emoționale, așa că merită efortul să vorbești și să fii de acord cu partenerul tău. Mercur vă va ajuta să vă exprimați clar, logic și convingător.

În ziua 1, coborâți vocea, deoarece frustrarea și furia sunt sfătuitori răi și vă împing la excese care vă fac rău. Pe 7, îți poți folosi farmecul, dar trebuie să recunoști că prioritatea ta ești tu. Pe 12, bunăvoința ta te ajută să obții ceea ce râvnești: bani, dragoste sau recunoaștere. Pe 17, niște urări întunecate vă umbresc popularitatea. Întrebați-vă despre intențiile voastre înainte de a vorbi sau de a acționa. 

Pești

Numai Mercur este în umbra ta în iulie: discursurile tale nu sunt întotdeauna clare și poți găsi unele neînțelegeri. Soarele în Rac până pe 22 te menține în formă și frumos, în timp ce duetul Venus-Marte accentuează plăcerile dragostei și creativității. Jupiter îți susține toate proiectele și îți creează un climat de noroc care se poate manifesta atât în ​​viața ta privată, cât și în cariera ta profesională. Abordezi schimbările cu seninătate și ești dispus să începi o nouă cale dacă consideri că este necesar. Luna iulie este foarte satisfăcătoare: indiferent dacă ești la serviciu sau în vacanță, ai multe oportunități de a evolua în ritmul tău într-o personalitate înfloritoare.

Până pe 22, senzualitatea ta este în creștere și ai putea petrece un moment torid alături de partenerul tău. Dacă ești singur, șansele unei întâlniri decisive sunt mai mari de pe 22. Între timp, poți cocheta și seduce fără griji, chiar dacă întâlnirile tale nu sunt neapărat lungi, îți vor oferi multă plăcere. Din partea cuplului, vă veți întări legăturile și veți asculta cu atenție dorințele și așteptările partenerului, ceea ce vă va permite să vă consolidați relația și să petreceți o lună de vis.

În ziua a 4-a, curentul merge prost, interlocutorii tăi nu apreciază căile tale de comunicare. Pe data de 5, folosește-ți talentele pentru a-i face cunoscut celuilalt aspirațiile tale prin schimburi constructive. Pe 10, Luna Nouă îți exaltă farmecul și talentele, pe care trebuie să le exprimi fără întârziere. Pe 22 fii atent la ceilalți, nu vei avea probleme să obții sprijin în dragoste și în afaceri. Pe 24, Luna Plină vă invită să vă distanțați de evenimente.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel