Horoscop special. Cu ce film nominalizat la Oscar 2023 se aseamănă zodia ta

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Cu ce film nominalizat la Oscar 2023 se aseamănă zodia ta
Horoscop special. Cu ce film nominalizat la Oscar 2023 se aseamănă zodia ta

Astrologia dezvăluie filmul nominalizat la Oscar 2023 care împărtășește caracteristici cu personalitatea ta, în funcție de zodia ta.

Pe fondul febrei pentru Oscarurile 2023, care au loc în această noapte, astrologia ne poate spune ce film nominalizat se compară cu personalitatea fiecărui semn zodiacal. La urma urmei, lumea cinematografiei este legată de Stele.

Ca fapt curios, livrarea celor mai căutate premii are loc chiar în sezonul Peștilor, semnul de apă mutabil dominant al lumii fanteziei și, desigur, al cinematografiei.

Astrologul Reda Wigle s-a ocupat de analizarea filmelor nominalizate care au asemănări cu semnele zodiacului și și-a publicat rezultatele interesante într-un articol din New York Post în versiunea sa online. 

Horoscop rune 13-19 martie 2023. Balanța, o săptămână în care se dezlănțuie uraganul. Vești bune pentru Scorpioni! Previziuni complete

 

Cu ce film nominalizat la Oscar 2023 se aseamănă zodia ta

 

Berbec

Filmul „Top Gun: Maverick” se compară cu arhetipul nesăbuit, eroic și atletic al acestui semn zodiacal. Potrivit astrologului, Berbecul va găsi „multe de iubit” în această continuare cu Tom Cruise în rolul principal.

Taur

Cu mișcările sale sugestive, excesele și suișurile și coborâșurile de temperament, „Elvis” este filmul care se potrivește Taurului, un semn care iubește plăcerile vieții.

Gemeni

Acest semn reprezintă dualitatea condiției umane, motiv pentru care filmul care este comparat cu personalitatea sa complexă este „Women Talking”. Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicării, în mod similar, acest film arată puterea limbajului uman, a explicat Wigle.

Rac

Ca semn de apă reprezentativ al profunzimii emoționale, nu există film mai bun pentru Rac decât „Avatar: Calea apei”. Potrivit astrologului, Racul își ia mai mult decât în ​​serios starea de bine și sănătatea mediului, motiv pentru care acest film corespunde perfect standardelor.

Leu

Filmul care este adaptat cu Leul romantic, idealist și energic este „All Quiet on the Western Front”, un film care prezintă modul în care un tânăr își urmează idealurile de a fi erou, dar se confruntă cu realitățile dure ale războiului.

Fecioară

Acest semn este ca detectivul zodiacului pentru că acordă atenție detaliilor, este analitic și caută adevărul. De aceea, documentarul „Toată frumusețea și vărsarea de sânge” este adaptat cu personajul Fecioarei.

Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

Balanță

În calitate de conducător al Casei a șaptea asociate relațiilor, Balanța ajută la definirea lor și este foarte însetată să fie iubită. Intriga filmului „The Banshees of Inisherin” exemplifică o mare parte din personalitatea acestui semn zodiacal, potrivit astrologului.

Scorpion

Nu există film mai bun care să-l reprezinte pe Scorpion decât „Black Panther: Wakanda Forever”, motivul este că acest semn este condus de Pluto, planeta învierii și a morții, iar acest lungmetraj are foarte mult de-a face cu aceste caracteristici.

Săgetător

Oamenii Săgetător prețuiesc adevărul și au arhetipul aventurier al Zodiacului. Dacă te uiți la filmul „The Fabelmans” te vei putea identifica cu pasiunea care îl conduce pe protagonistul său.

Capricorn

Capricornul este un semn flămând de triumf, recunoaștere și succes care se hrănește cu control și este condus de reputația sa. Întreaga personalitate a acestei zodii este reflectată în filmul „Tár” .

Vărsător

Vărsătorul este asociat cu temele de comunitate, control, rebeliune și excentricități, motiv pentru care astrologul a asociat personalitatea acestui semn de aer cu filmul „Triunghiul tristeții”.

Pești

Conduși de Neptun, planeta viselor și iluziilor, Peștii vor simți o legătură specială cu filmul „Everything Everywhere All at Once” care înfățișează cum este să faci față problemelor existențiale.

Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel