Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”
Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

O viață confortabilă și luxoasă este o prioritate pentru aceste patru zodii, așa că este probabil să lase dragostea pentru mai târziu. Aflați în acest articol care sunt.

Începerea unei relații cu unicul obiectiv de a obține un câștig monetar este o practică la care recurg unii și astrologia ne dezvăluie căror zodii ar putea aparține.

Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul

Relațiile care se bazează pe bani ar putea fi puse sub semnul întrebării de romanticii care cred că dragostea ar trebui să fie baza ei. Totuși, atunci când ambii obțin beneficii reciproce, nimeni nu ar putea fi afectat.

Astrologia are o explicație foarte interesantă în jurul cuplurilor care sunt mai interesate de bani decât de dragoste. Pentru unele zodii, securitatea lor financiară este mai importantă decât dragostea, deoarece astfel pot obține un viitor mai prosper pentru familia lor și pentru ei înșiși.

Cine sunt aceste semne zodiacale? Astrologul Reda Wigle dezvăluie acest lucru.

Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

 

Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste

 

Taur

Astrologul a explicat că Taurul este condus de Venus, planeta valorilor materiale, așa că gusturile lor depășesc adesea veniturile. Sunteți mai interesat de o persoană care este un furnizor decât de un iubit, deoarece îți place confortul financiar.

„Ca un semn de pământ fix, taurii sunt făcuți să reziste și pot rezista cu o conștiință totală de sine și cu loialitate autodistructivă atunci când dragostea este absentă, dar viața este bine organizată”, a remarcat Wigle.

Balanță

Un caz curios este Balanța, zodie care vrea să lucreze puțin, dar să trăiască bine. Sunt guvernați de Venus, așa că tind să prefere prosperitatea economică care să le permită să se bucure de o viață confortabilă.

„Balanțe văd relațiile ca pe niște tranzacții și se căsătoresc cu oferte bune”, a spus astrologul. Aceasta înseamnă că, în schimbul unei siguranțe monetare, sunt soți buni care își păstrează casa ca muzeu, își lucrează corpul ca templu și oferă o casă copiilor lor.

Horoscop special. Care sunt zodiile cu cele mai mari șanse de a deveni bogate în 2023

Săgetător

Săgetătorul este un semn care preferă experiențele în locul adunării de averi, dar călătoriile în jurul lumii, retragerile spirituale, ieșirile spontane și festivalurile costă bani.

De aceea, Săgetătorul se poate asocia cu cineva care îi finanțează activitățile turistice.

Vărsător

Pentru un Vărsător, totul este un mijloc pentru un scop și cu atât mai mult atunci când au obiective umanitare. Este un semn idealist care este dispus să prioritizeze banii care îi iau pentru finanțarea activităților caritabile.

„Obiectivitatea emoțională a Vărsătorului obișnuit le permite să vadă avantajele căsătoriei pentru bani sau întâlnirilor pentru bani”, a spus astrologul.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3     

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel