Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul
Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul

2023 este un an 7 și pentru a ști cum îți afectează viața trebuie să mergi la numărul tău personal. Vă spunem cum să o descifrați pas cu pas și ce înseamnă.

Numerologia anului ne permite să știm cum energia numerelor influențează mediul nostru general și particular. 2023 este un an 7 pentru că adăugarea tuturor cifrelor care îl compun are ca rezultat acel număr care reprezintă vibrația superioară și înțelepciunea spirituală.

Din cauza semnificației sale, experții în numerologie consideră că 2023 va fi un an pentru a ne deschide mințile și a rezolva marile întrebări ale umanității și, la nivel personal, să rămânem fideli a ceea ce suntem și să fim curajoși pentru a evita să ne lăsăm ghidați de opiniile altora.

Pe scurt, va fi un an în care să învățăm, să ne manifestăm adevăratul sine, să strălucim pentru ceea ce suntem și să rămânem autentici. Deci universul ne va deschide porțile oportunităților. Deși toți lucrăm colectiv cu această energie, vibrația lui 2023 ne afectează propriul destin și pentru a-l cunoaște trebuie să ne descifrăm numărul personal.

Horoscop rune 30 ianuarie-5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Leu, mare atenție! Rac, ai o surpriză. Previziuni pentru toate zodiile

 

Cum să descifrezi numărul tău personal în 2023?

 

Adăugați numărul 7 la ziua de naștere, adăugați-le și reduceți rezultatul până când aveți un număr de la 1 la 9. De exemplu, pentru cei născuți pe 19 februarie, faceți:

2+19+7 (luna nașterii, ziua și a 7-a) = 28

Acum trebuie să reducem rezultatul la o singură cifră, s-ar putea să trebuiască să mai facem o dată, ca în acest caz.

8+2=10 apoi 1+0=1

1 este numărul personal al anului pentru exemplul nostru.

Horoscop special. Ce zodii vor domina în 2023: Un celebru astrolog spune nativii care vor fi norocoșii acestui an

 

Ce înseamnă numărul tău personal 2023?

 

Anul personal 1

2023 înseamnă un nou început pentru cei care au 1 ca număr personal de an. Vi se va cere să începeți din nou anul acesta într-un fel, fie că este vorba de o nouă atitudine, de mutarea într-o nouă locație, extinderea familiei sau poate începerea unui nou loc de muncă sau relație.

Anul personal 2

Pentru cei care au 2 ca an personal, înseamnă o perioadă pentru a construi și a continua să lucreze pentru ca eforturile lor să înflorească. Nu-ți fie frică să ceri ajutor. Veți avea nevoie de sprijin anul acesta pentru a vă atinge obiectivele și pentru a merge mai departe.

Anul personal 3

Energia 3 te va motiva să-ți exprimi înțelepciunea interioară și să împărtășești lumii felul tău de a gândi, așa că este posibil ca viața ta socială să sufere o schimbare. Horoscopul numerologiei sugerează că puteți face parte din grupurile de voluntari. Să te simți parte dintr-un întreg mai mare îți poate oferi un sentiment de satisfacție și împlinire.

Anul personal 4

Va fi un an care va merge foarte bine dacă ești disciplinat și organizat. A rămâne pe teren și a pune ordine în viața ta sunt oportunitățile oferite din acest an, așa că numerologia îți cere să fii solid, practic, echilibrat și întemeiat.

Anul personal 5

Este o șansă să plantezi niște semințe și să mergi cu adevărat după ce vrei. Asigură-te că ceea ce vrei și ceea ce urmărești este aliniat cu adevăratul tău sine și cu chemarea ta superioară.

Horoscop special. Care vor fi cele mai toxice cupluri ale zodiacului în 2023: Zodiile cu care nu trebuie să ai o relație în acest an

Anul personal 6

2023 îți va oferi ocazia să cureți sau să vindeci orice rană emoțională din trecut, adică este un an al eliberării. Va fi important să acordați atenție sănătății generale și oricăror simptome enervante pe care corpul dumneavoastră le poate trimite.

Anul personal 7

Numărul tău personal este aliniat cu numărul universal al anului, așa că este de așteptat să fie o perioadă de mare creștere pentru tine. Oamenii care sunt în viața ta și vor da peste ea îți vor lăsa o lecție. S-ar putea să te trezești în echipă cu cineva pentru a te ajuta să avansezi în carieră sau să te angajezi mai profund față de cineva pe care îl iubești.

Anul personal 8

Pentru numărul tău personal înseamnă că este un an al transformării, o trezire care te va face să vezi lucruri care se destramă, dar se nasc altele. Deși transformarea poate fi dureroasă, ea aduce recompense grozave care par întotdeauna să merite.

Anul personal 9

Reprezintă un an de finalizare, de închidere a ciclurilor și de pregătire pentru a primi noul, dar mai întâi trebuie să trăiești călătoria către obiectiv. Ultimii nouă ani din viață au fost provocatori, dar acum lucrurile se vor calma și te vei simți mai puternic pe măsură ce treci prin acest ultim capitol.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel