Horoscop rune 13-19 martie 2023. Balanța, o săptămână în care se dezlănțuie uraganul. Vești bune pentru Scorpioni! Previziuni complete

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru săptămâna viitoare, la emisiunea Adevăruri ascunse, de sâmbătă, de la Antena3.ro.

Horoscop rune Berbec. Are o săptămână de protecție divină. Indiferent ce ar face, este ferit de toate relele, de toate necazurile și în primul rând de toate forțele malefice din Univers. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vi se urce la cap ca să faceți toate năzdrăvăniile. 

Horoscop rune Taur. Taurul primește un sfat sau un mesaj dublu. În primul rând, teama de a nu se îmbolnăvi cineva drag, care e predominantă în săptămâna următoare. Runa spune: relaxați-vă! Cel drag de care voi nu mai puteți și vă faceți griji, are o sănătate extraordinară. 

Horoscop rune Gemeni. Gemenii au parte de multe schimbări, iar săptămâna următoare runa le spune - să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii.

Horoscop rune Rac. Racul are parte de o dragoste nouă, fierbinte și pasională. Racii ies și ei la întâlnire săptămâna aceasta. Nu mai trăiesc în trecut.

Horoscop rune Leu. Leul este pus în situația să afle o certitudine. Adică cineva care se gândește la Leu în mod intens îi va trimite un cadou minunat. Ziua Leului e în fiecare zi.

Horoscop rune Fecioară. Fecioara este sfătuită să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului pentru că runa spune că surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte. Așteptați! Cu răbdarea trecem marea.

Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

 

Horoscop rune 13-19 martie 2023

 

Horoscop rune Balanță. Balanța are o săptămână în care se dezlănțuie uraganul. Are chef de scandal, vrea să susțină o bătălie furtunoasă. Sfatul runei: rămâneți calmi și fără să facă scandal, totul se aranjează.

Horoscop rune Scorpion. Vești bune pentru Scorpioni! Pot primi cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă. 

Horoscop rune Săgetător. Săgetătorii primesc mesaje. Fiți pregătit, că un mesaj va fi foarte important. Să fiți pregătiți să-l primiți.

Horoscop rune Capricorn. Capricornii dau lovitura. Se produce un salt calitativ și cantitativ în existența lor. Mari schimbări vin!

Horoscop rune Vărsător. Vărsătorul are nevoie de forță. Are o săptămână în care starea mai precară a sănătății, prea multe gânduri, le-au cam stricat feng shui-ul. Trebuie să fie puternici, să aibă tărie!

Horoscop rune Pești. Peștii vor să schimbe jobul sau locuința. Nici ei nu știu ce vor. Trebuie să acționeze favorabil cât mai rapid.

Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel