Horoscop săptămânal 2 ianuarie 2022 - 8 ianuarie 2022. Gemeni, ai grijă la partener. Taur, vei avea mici dificultăți financiare

Narcis Popa |
Data publicării:

Vă prezentăm horoscopul săptămânal valabil pentru perioada 2 ianuarie 2022 - 8 ianuarie 2022. Veți afla toate previziunile pentru zodii, în dragoste, bani și carieră. 

Berbec: Sunteti mai nerăbdător ca oricând, dar cu puține opțiuni în materie de dragoste. De asemenea, incertitudinea nu îți permite să pariezi totul pe dragoste: Așteaptă-ți rândul. În privința banilor, previziunile sunt favorabile. Cu Mercur în favoarea ta, vei propune afaceri foarte profitabile. Cheia săptămânii pentru berbec: Încearcă să nu-l dai pe celălalt peste cap cu cerințele tale numeroase. 

Taur: Trebuie să-i transmiți tandre mulțumiri lui Venus în Capricorn. Dacă ai trăit momente frumoase în cuplu, acum va fi și mai bine. Dacă nu ești într-o relație, vei intra într-una. În privința banilor, se pare că vei avea mici dificultăți financiare și dacă nu-ți este jenă sa ceri, poți apela la prieteni. Este foarte bine să cooperați ca o echipă. Cheia săptămânii pentru taur: Nu acoperi deficiențele oamenilor ineficienți.

Gemeni: Dorința de a avea un partener îți poate juca feste. Ai mare grijă. E important să apreciezi corect riscul unei relații interzise, de care te apropii foarte mult. 
Dacă ai oameni în subordine, trebuie să te impui în această perioadă. Fii puțin mai aspru și stabilește limitele necesare. Cheia săptămânii pentru gemeni: Chiar și cei mai curajoși se pot speria. Frica nu este un defect. 

Horoscop săptămânal 2 ianuarie 2022 - 8 ianuarie 2022



Rac: Datorită lui Venus în Capricorn, vă aprindeți mai ușor în materie de dragoste, dorința primând înaintea gândirii logice. Ești farmec pur și seducție. Găsiți-vă rapid un partener care să se ocupe de detalii. Dacă te înconjori de oameni buni, totul va merge bine. Cheia săptămânii pentru rac: Încearcă să te calmezi și să eviți să te cerți, încearcă mai degrabă să dialoghezi. 

Leu: Venus în Capricorn face întâlnirile emoționale destul de dificile. Nu lăsa nimic nerezolvat cu fostul tău partener. În privința banilor, sfatul este ca în aceste vremuri de incertitudine sa fii prudent cu cheltuielile. Poți încerca să-ți cauți un nou loc de muncă, dar dacă nu ești sigur, este bine să nu riști sa pierzi ce ai deja. Cheia săptămânii pentru leu: Dacă vă aflați într-o criză profesională, încercați o schimbare de abordare.

Fecioară: Vă aflați într-o relație care are ca fundament o prietenie puternică, iar dacă ești singur ai șanse mari să intri în relație cu cineva din cercul de prieteni. Dacă unul dintre voi este prea posesiv, celălalt nu va avea încotro și va fi nevoit să îndure. La locul de munca vei avea realizări, și vei fi plin de satisfacție. Dacă vă pregătiți de un examen, încercați să fiți mai atent și nu vă lăsați distras. Cheia săptămânii pentru fecioară: Dacă sunteți suspicios cu privire la o propunere, urmați-vă instinctele.

Balanță: Aveți un anumit gol în dragoste,dar găsiți înțelegere în familie. Încercați să căutați compania plină de satisfacții a prietenilor dumneavoastră. La locul de muncă totul decurge foarte bine datorită lui Mercur în Vărsător. Vei fi hiperactiv, vei munci din greu și vei avea rezultate surprinzătoare.
Cheia săptămânii pentru balanță: Nu lăsa fantomele iubirilor trecute să se întoarcă împotriva ta

Scorpion: Ești binecuvântat cu afecțiune, cu Venus în Capricorn care îți este favorabil. Nu lăsa fanteziile despre cineva pe care nu-l cunoști bine să te încurce.
Gândește-te la asta înainte de a "te arunca". În privința banilor, este posibil să primiți o oportunitate bună, poate un nou job, cu ajutor din partea cercului de cunoscuți.
Cheia săptămânii pentru scoprion: Dacă vei juca în echipa, îți va merge foarte bine. 

Săgetător: Venus în Capricorn nu ajută la armonia familiei sau la comunicarea în cuplu. Protejați-vă de un posibil "cutremur".  Nu este suficient să faci lucrurile bine, trebuie să cauți excelența. Faceți-vă un upgrade pentru a deveni cu adevărat competitiv. Cheia săptămânii: Va trebui să vă calculați riscul înainte de a face o schimbare.

Capricorn:  Afectiv stați foarte bine, cu ajutorul lui Venus.  Meriți toți prietenii buni pe care-i ai lângă tine. Veți primi toată dragostea pe care o cereți. În privința banilor, veți avea o ciocnire frontală cu oameni care cer mult, dar dau puțin. Apără-te de invidioși, sunt mulți și unii vor să vină lângă tine. Cheia săptămânii: Nu-ți abandona unii dintre vechi prieteni, comunicați și "reîmprieteniți-vă". 

Vărsător: În dragoste este contraproductiv să controlezi totul. Formula bunei conviețuiri va consta în a oferi libertate, afecțiune și încredere. Mai bine să ieși în lume decât să stai acasă, sub semnul bun al unui Mercur favorabil. Chiar dacă te vei confrunta cu persoane dificile și greu de suportat... va fi bine.
Cheia săptămânii Dacă cineva acționează greșit, nu vă cereți scuze.

Pești:  Anul 2022 vă găsește în companie bună. Prietenii de suflet spun prezent in momentele complexe. O reuniune iubitoare care închide un alt capitol din istoria sa. Pune în valoare munca ta de mereu, trebuie să închei ceea ce ai început deja înainte de a începe noi proiecte. Cheia săptămânii: Evoluați pas cu pas, ușor, secretul este să vă măsurați bine puterea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel