Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leul pornește uraganul. Scorpionul va avea parte de schimbări majore. Previziuni complete pentru zodii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leul pornește uraganul. Scorpionul va avea parte de schimbări majore. Previziuni complete pentru zodii
Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leul pornește uraganul. Scorpionul va avea parte de schimbări majore. Previziuni complete pentru zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru săptămâna viitoare, la emisiunea Adevăruri ascunse, de sâmbătă, de la Antena3.ro.

Horoscop rune Berbec. Trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Berbecii care știu să aștepte. O zodie din asta care e agitată și rapidă trebuie să aibă răbdare. E o mare probă pentru nativii din Berbec. 

Horoscop rune Taur. Taurul va susține o mică bătălie, dar nu fiți îngrijoraţi, pentru că veți câștiga în mod sigur. 

Horoscop rune Gemeni. Gemenii sunt anunțați că trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și acasă, în familie, și în societate, dar și la serviciu. Nefăcând acest lucru, nu veți câștiga! Dar dacă vă mobilizați totalmente, veţi triumfa! Ați avut o perioadă în care ați cam neglijat.

Horoscop rune Rac. Racul are parte de o dragoste nouă, fierbinte, o dragoste pasională. Asta e valabilă pentru toți Racii! Dacă daţi de sufletul geamăn v-a pus Dumnezeu mâna în cap, ați dat de dragoste.

Horoscop rune Leu. Leul a pornit uraganul. E pregătit să susțină o bătălie furtunoasă. Runa îl sfătuieşte să rămână calm că totul se aranjează, lasă scandalul. 

Horoscop rune Fecioară. Fecioara vrea un loc mai bun de muncă și să-și ia o casă. Runa îi anunță că vor acționa foarte favorabil pentru una dintre cele două probleme care o preocupă, în săptămâna care urmează.

Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

 

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici

 

Horoscop rune Balanță. Balanța este sfătuită să se relaxeze, că este agitată. Cineva foarte apropiat ei se bucură în prezent de o sănătate excelentă, deci nu este cazul să îşi facă griji!

Horoscop rune Scorpion. Scorpionii să fie pregătiți pentru suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Adică luni sau marţi! 

Horoscop rune Săgetător. Săgetătorul să lase la o parte toate grijile, necazurile şi pregătește-te de o săptămână în care toate îi vor merge din plin.

Horoscop rune Capricorn. Capricornul are parte de o săptămână de comunicare intensă, primeşte foarte multe mesaje de la diverse persoane. Atenţie, unul din mesajele primite va fi foarte important! Să fiți pregătiți să-l recepționați!

Horoscop rune Vărsător. Vărsătorul are certitudinea că cineva care se gândeşte intens la el va primi un cadou minunat. Oricum acest nativ are parte de daruri non-stop.

Horoscop rune Pești. Peștii dau lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor.

Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel