Horoscop rune 19-25 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va da lovitura până la Crăciun. Previziuni complete

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop rune 19-25 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va da lovitura până la Crăciun. Previziuni complete
Horoscop rune 19-25 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va da lovitura până la Crăciun. Previziuni complete

Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022. 

Berbecul trebuie să-şi mobilizeze toate forţele. E obligatoriu să-și consolideze poziţia Berbecul şi acasă şi la serviciu și în societate. Deci, dacă vreți să triumfați și să aveți câștig de cauză puneți mâna și mai spuneți: eu sunt Berbecul care trebuie să rezolve totul.

Taurii să fie pregătiţi de o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Adică pe parcursul săptămânii viitoare vin schimbări majore.

Gemenii pot găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă. Ei sunt nişte gânditori și niște vorbăreţi. Ei, acum, de data aceasta, trebuie să facă consiliu de familie. Le convine sau nu. Altfel, nu pot găsi rezolvările pe care și le doresc.

Racul încă stă tensionat şi e pus pe picior de scandal. Va susține o bătălie sau o dispută. Dar o bătălie din aia furtunoasă, el vrea să iasă în evidenţă. Runa, în schimb, îl sfătuiește: nu vrei tu să fii calm? Totul se aranjează. 

Aveți răbdare, Leilor şi nu forţați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute numai pentru Leii care ştiu să aştepte. Cu răbdarea treci și marea.

Fertilitate şi belşug pentru Fecioare. Pentru cele care nu au copii, vine bucuria, iar pentru cei care sunt mai strâmtorați, belșugul. O săptămână benefică din toate punctele de vedere pentru că visele voastre se vor împlini.

Horoscop. Zodiile care știu să ascundă o infidelitate. Trebuie să fii foarte atent, deoarece trădează ușor și fără să-ți dai seama!

 

Horoscop rune 19-25 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici

 

Vești bune la Balanţe. S-ar putea să primiți un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Scorpionul are un mesaj dublu. În primul rând, să se detensioneze, să se relaxeze, pentru că problemele pe care și le crează vis-a-vis de cineva foarte apropiat, acel cineva se va bucura de o sănătate excelentă. 

Săgetătorul va da lovitura şi se va produce un salt și rapid şi și calitativ în săptămâna următoare.

Capricornul să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante curând. Fiți pregătiţi!

Vărsătorii primesc mesaje. Vor mereu comunicare toată ziua. Puteți primi un mesaj din astral sau pur și simplu un mesaj care să vă bucure și sufletul și să rezolvați și ceva.

Peştii foarte curând vor afla un adevăr extraordinar de important care poate să vă marcheze viața sau o poate schimba.

Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel