Horoscop, joi, 4 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Capricornii ar trebui să meargă diseară la un spectacol
Capricornii ar trebui să meargă diseară la un spectacol

Horoscop. Balanțele să lase rușinea deoparte, în căutarea dragostei, iar Vărsătorii ar trebui să facă o listă cu ce au de făcut astăzi.

Balanţă

Balanțele să lase rușinea deoparte, în căutarea dragostei. Pentru că timiditatea nu face casă bună cu aventura, iar nicio poveste de iubire nu a început cu o tăcere de câteva săptămâni. Fii sincer și direct, chiar dacă spui numai bazaconii, naturalețea este cea mai de preț calitate atunci când cunoști o persoană. Capul sus și spatele drept, ce e al tău e pus deoparte.

Scorpion

Scoprionii află ce înseamnă cu adevărat puterea unei atingeri. Câteva clipe pline de emoție, trăite în compania unei persoane atrăgătoare, îi transformă din cuceritori în cuceriți, definitiv și iremediabil îndrăgostiți. Rezistența este inutilă, cine are de gând să se predea cu arme și muniție să o facă cu zâmbetul pe buze. Atunci începe dragostea, când cad barierele.

Săgetător

Săgetătorii caută în trecut soluții pentru problemele din prezent, când ar trebui să fie exact invers. Răspunsul nu va veni din amintiri, care, oricum, se distanțează tot mult de realitate odată cu trecerea timpului, ci dintr-o analiză atentă a deciziilor recente și prin intuiție. Soluția stă unde stă și problema, pe umeri, acolo unde se află mereu decizia bună și cea rea. Doar să asculți cu atenție ce îți transmite trupul.

Capricorn

Capricornii ar trebui să meargă diseară la un spectacol. Au nevoie de o ieşire cu prietenii, să se relaxeze. În plus, ar fi o ocazie excelentă ca să-şi consolideze relaia cu prsoana iubită. În timpul zilei, acordați o mai mare atenție detaliilor dacă sunteţi implicaţi într-o afacere sau dacă aveţi de semnat un contract important. De asemenea, nu uitați să vă hidratați și să daţi atenţie semnalelor pe care corpul vi le oferă.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să facă o listă cu ce au de făcut astăzi. Acest lucru vă va ajuta să nu vă împovăraţi cu sarcini suplimentare care pot duce la o epuizare extremă. După-amiaza poate aduce mici cheltuieli, cum ar fi cadouri cumpărate pentru prieteni sau membri ai familiei. Unii vă vor cere sfatul pentru a-și începe propria afacere.

Pești

Astăzi, Peştii se apropie de finalizarea unui proiect la care lucrează de foarte mult timp. În această seară, aţi putea organiza o petrecere. Bucuraţi-vă de timpul liber, de vară şi de prieteni. În plus, este o ocazie excelentă ca să puneţi la punct ultimele detalii privind vacanţa la mare.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel