Horoscop inedit: Cine ai fost într-o viață anterioară, în funcție de semnul tău zodiacal și cum te influențează în prezent

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Dacă sunteți fani ai horoscopului, atunci sunt șanse să credeți și în reîncarnare. În caz că nu știați, semnul zodiacal vă poate ajuta să determinați cine ați fost într-o viață anterioară. Cu siguranță, conceptul de a trăi mai mult de o viață poate fi aproape de neînțeles, însă o serie de religii ale lumii și explicații ale caselor astrologice, vă vor convinge. Dacă te-am făcut curios, verifică ce ai fost într-o posibilă viață anterioară.

În astrologie, toate cele 12 semne zodiacale au atât un conducător planetar, cât și o casă astrologică de care aparțin. De exemplu, prima casă aparține Berbecului și este, de asemenea, o reprezentare a factorului "eu sunt", a personalității și a primei impresii. Acesta este semnul tău de naștere. A doua casă, pe de altă parte, guvernează semnul Taurului, care este echivalent cu banii, valorile și bunurile proprii.

 

Cine ai fost într-o viață anterioară conform zodiei tale

 

În ceea ce privește viețile trecute și reîncarnarea, aici intervine a 12-a casă. De fapt, aceasta este una dintre cele mai complexe case din zodiac, deoarece guvernează mintea inconștientă, spiritualitatea, secretele și memoria subconștientă. Dacă te-am făcut curios, verifică ce ai fost într-o posibilă viață anterioară.

 

Berbec: Poet

 

Cu etericul Pești în casa a 12-a, sunt șanse ca tu să fi fost profund spiritual, poetic și enigmatic. De asemenea, erai extrem de compătimitor și de folositor pentru ceilalți. În prezent, te poți simți atras de poezii și artă, sau ai momente în care ești foarte creativ.

 

2. -imagine fara descriere- (leonardo-baldissara-_bsd4ghc46q-unsplash.jpg)

 

Taur: Războinic

 

Cu neînfricatul Berbec în casa a 12-a, erai cel mai probabil agresiv, dominator și neînfricat. Ai luptat pentru ceea ce credeai, indiferent de consecințe. În prezent, în anumite situații, precum o ceartă sau un argument, poți fi foarte impunător și agresiv.

 

3. -imagine fara descriere- (heinz-schneider-xzir-fcqsv8-unsplash.jpg)

 

Gemeni: Afacerist

 

Cu fermecătorul Taur în casa karmei, sunt șanse să fi fost materialist și manipulat de plăcerile vieții. Ai fost o creatură a confortului care nu a simțit lipsa banului și ai fost extrem de răsfățat. În prezent, își place să mergi la cumpărături și ai înclinație spre bani.

 

4. -imagine fara descriere- (hunters-race-mybhn8kaaec-unsplash.jpg)

 

Rac: Scriitor

 

Cu capricioșii Gemeni în casa a 12-a, ai fost probabil un intelectual ingenios, versatil și strălucit. Cel mai probabil, curiozitățile tale au scos și ele ce e mai bun din tine. În prezent, chiar dacă nu îți dai seama îți place să citești sau să scrii texte, poate lucrezi în jurnalism.

 

5. -imagine fara descriere- (hannah-olinger-nxiivnzbwz8-unsplash.jpg)

 

Leu: Asistentă/ Moașă

 

Cu Racul blând în casa karmei, erați grijuliu, sentimental și matern. Temerile tale de abandon te-au inspirat să ai grijă de cei din jur. În prezent, îți face plăcere să ai grijă de persoanele iubite și să știi că lumea are nevoie de tine.

 

6. -imagine fara descriere- (dx_www-w6mgoy0qrjs-unsplash.jpg)

 

Fecioară: Rege/Regină

 

Cu carismaticul Leu în casa a 12-a, sunt șanse să fi fost egoist, puternic și în centrul atenției. Oamenii te admirau enorm și te ascultau. În prezent, ai păstrat o parte din superioritatea regalității și te crezi deasupra tuturor.

 

7. -imagine fara descriere- (oswaldo-ibanez-vfb0lw3sfwo-unsplash.jpg)

 

Balanță: Vindecător

 

Cu Fecioara pământeană în casa karmei, cel mai probabil ai fost implicat în vindecare și medicină naturală. De asemenea, ați făcut sacrificii pentru cei din jur în acest proces. În prezent, ai o latură ascunsă care se simte foartebine în natură, sau poate lucrezi la farmacie sau ca medic veterinar.

 

8. -imagine fara descriere- (darius-bashar-i8q261ntb24-unsplash.jpg)

 

Scorpion: Artist

 

Cu Venus din Balanță în casa a 12-a, erai senzual, diplomat și foarte creativ. Voiai ca mediul înconjurător să fie plăcut din punct de vedere estetic și te retrăgeai de multe ori în arta ta. În prezent ești carismatic și poate ai un talent nedescoperit.

 

9. -imagine fara descriere- (tabitha-turner-lj7guvti7gi-unsplash.jpg)

 

Săgetător: Detectiv

 

Cu Scorpionul obsesiv în casa karmei, erai intens, misterios și foarte analitic. Nu aveai încredere în nimeni decât dacă aveai dovada deplină a legitimității lor. În prezent, ești mereu în căutarea adevărului și urști minciuna.

 

10. -imagine fara descriere- (ali-hajian-lpylxwfmpge-unsplash.jpg)

 

Capricorn: Călător

 

Cu Săgetătorul libertin în casa a 12-a, erai foarte filozof, iubitor de libertate și aventurier. Ca un adevărat spirit liber, nu stăteai niciodată prea mult în același loc. În prezent, sunt mari șanse să ai o pasiune pentru călătorii, sau pentru cărțile de aventură.

 

11. -imagine fara descriere- (holly-mandarich-uvyofx3v0ls-unsplash.jpg)

 

Vărsător: Politician

 

Cu necruțătorul Capricorn în casa karmei tale, sunt șanse să fi fost foarte ambițios, determinat și bine cunoscut. Odată ce ți-ai propus ceva, nu mai era cale de întoarcere. În prezent, încă ai rămas destul de încăpățânat și îți place să ai dreptate.

 

12. -imagine fara descriere- (history-in-hd-v_e3hha4eba-unsplash.jpg)

 

Pești: Rebel

 

Cu excentricul Vărsător în casa a 12-a, erai neobișnuit de logic și neconvențional. Personalitatea ta deosebită ieșea în evidență în mulțime și nu ai fi vrut să fie altfel. În prezent, îți place să fii mai special decât restul oamenilor și să nu respecți regulile.

 

13. -imagine fara descriere- (jakayla-toney-pakyg-vufmq-unsplash.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel