Horoscop duminică, 6 martie. Astrele au pregătit câteva surprize. Aveți grijă la Vărsători, vă vor cuceri inima în weekend

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 31 august 2022. Săgetătorii și Peștii au o perioadă foarte bună în dragoste. Previziuni complete
Horoscop 31 august 2022. Săgetătorii și Peștii au o perioadă foarte bună în dragoste. Previziuni complete

Te întrebi ce îți rezervă norocul astăzi? Caută-ți semnul tău solar în horoscopul zilnic de mai jos și află. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Aprecierea la locul de muncă este sigură pentru Gemeni. De asemenea, este posibil ca aceștia să aibă în plan să investească banii în niște polițe bune. Cei cu semnul solar Leu trebuie să evite să accepte sfaturi de la persoane fără experiență, deoarece ar putea duce la pierderi uriașe în afaceri, în timp ce Scorpionii vor rezolva disputele și problemele tehnice vor fi rezolvate în afaceri. Află ce ți-au rezervat astrele.

 

Berbec

 

Astăzi, dragă Berbecule, planeta Venus se mută în sectorul tău social, iar guvernatorul tău planetar, Marte, se îndreaptă spre aceeași zonă a hărții tale solare. Aceste tranzite te pun în contact cu ceilalți și te țin ocupat cu evenimente sau activități în săptămânile următoare. Atingerea și preluarea inițiativei sau a conducerii aduce recompense. Este posibil să întâlnești pe cineva special prin intermediul unui grup, al unui prieten sau al unei rețele de socializare.

Inițiativa și spiritul întreprinzător sunt puternice în orice întreprindere pe care o ai în vedere. Venus va tranzita aici până pe 5 aprilie, susținându-ți prieteniile, fie că sunt actuale, noi sau în curs de dezvoltare. Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a face bani dintr-o afacere. Pot exista beneficii reciproce cu prietenii și un sentiment minunat că poți fi tu însuți și te poți simți în largul tău. Este un moment bun pentru amabilitate cu asociații de afaceri și pentru a face conexiuni. Vei acorda o atenție deosebită impulsurilor tale umanitare și obiectivelor tale de fericire.

 

Taur

 

Să te bucuri de mai mult dinamism și expresie creativă în munca ta în săptămânile următoare, dragă Taur. Nu doar guvernatorul tău planetar, Venus, ci și Marte, se îndreaptă spre vârful hărții tale solare, fiind în strânsă legătură cu cariera sau reputația. Sunteți simpatic la nivel profesional sau public. Astăzi, fii atent la acțiunile sau vorbele impulsive.

Poate exista o anumită tendință de a evalua greșit energia sau timpul necesar pentru a face lucrurile. Sincronizarea este puțin deplasată, ceea ce poate duce la nerăbdare dacă oamenii nu sunt comunicativi sau nu se grăbesc atunci când tu vrei să te miști rapid. Luna se mută astăzi în semnul tău, iar emoțiile sunt la intensitate maximă. Sunteți într-o dispoziție creativă și interactivă.

 

Gemeni

 

Atât Venus, cât și Marte se îndreaptă astăzi spre a noua ta casă solară, dragă Gemeni. În săptămânile următoare, te poți bucura de oportunități de a te conecta prin intermediul comunicațiilor la distanță, evenimentelor culturale, educației superioare, cunoștințelor sau grupurilor. O abordare directă și deschisă funcționează cu adevărat în favoarea ta. Pe de altă parte, Luna se mută în sectorul tău de intimitate pentru mai bine de două zile și ai putea să o iei ca pe un semn de a încetini și de a te relaxa.

Luați în considerare, de asemenea, că există o anumită tendință de a evalua greșit cât de mult puteți face. Încearcă să nu accepți ceva ce ai putea regreta mai târziu. Ești înclinat în mod special să depășești cu programele, studiile și cariera ta. Fă-ți planuri, dar lasă-ți loc pentru distrageri sau pentru puțin mai mult timp pentru a te pregăti. Bucură-te de buna dispoziție și ține cont că vei păstra mai bine sentimentele bune dacă așteptările sunt rezonabile.

 

Rac. Horoscop duminică, 6 martie

 

Cu Venus și Marte care se îndreaptă astăzi spre sectorul tău de intimitate, investigația sau căutarea de răspunsuri și resurse ascunse poate fi o temă în săptămânile următoare. Venus va tranzita această zonă a hărții tale solare până pe 5 aprilie, iar Marte va rămâne prin preajmă până pe 14 aprilie. Pot exista progrese, îmbunătățiri sau emoții într-o relație intimă sau cu un proiect pasional. Un zbucium de entuziasm în viața personală te poate ține în priză, iar un pic de competiție te poate motiva să dai un pic mai mult în ceea ce faci.

S-ar putea să-ți placă să gestionezi latura mai complicată, mai complexă și mai încâlcită a relațiilor. Cu toate acestea, Luna se mută astăzi în sectorul tău social, așa că asigură-te că te bucuri și de niște conexiuni. Ziua de astăzi poate stârni stări de spirit mari, dar acestea vor fi mai fiabile și mai stabile dacă reușești să păstrezi așteptările rezonabile. Să trăiești în prezent și să te bucuri de ceea ce ai te poate ajuta să ții neliniștea la distanță, deși să te forțezi puțin poate fi foarte bine.

 

Leu

 

Cu Venus și Marte care se îndreaptă astăzi spre sectorul tău partenerial, dragă Leu, relațiile tale apropiate sunt susceptibile să se anime în săptămânile următoare. Magnetizezi oamenii către tine, iar cineva - sau un obiectiv de relație - te poate motiva să îți îmbunătățești viața. Relațiile, în special cele romantice, capătă mai mult avânt și pasiune acum. Începi o perioadă plină de viață pentru împerechere și pentru a te bucura de activități sau interacțiuni deosebite cu cineva special. Un pic de competiție sau o posibilitate interesantă te poate motiva să dai un pic mai mult, aducând recompense. Conflictele ar putea face parte din această energie, iar scopul ar putea fi să ajungi la un echilibru sau la un compromis.

 

Fecioară

 

Venus și Marte se îndreaptă amândoi spre sectorul tău de muncă și sănătate astăzi, dragă Fecioară, unde îți vor anima afacerile zilnice pentru săptămânile următoare. S-ar putea să simți mai multă bucurie în a-ți face partea ta de treburi sau de muncă, sau ai putea aduce mai mult entuziasm și creativitate în viața ta de zi cu zi. Poate exista un element social în îmbunătățirea rutinelor tale, a sănătății, a bunăstării și a eforturilor tale de autoîngrijire.

Astăzi, oricât de entuziast ai fi, ai grijă să nu te forțezi prea tare. Încearcă să nu grăbești lucrurile spre o concluzie rapidă din cauza nerăbdării. În ceea ce privește munca sau treburile, s-ar putea să simți că poți să te ocupi de multe, dar nu uita că energia și timpul s-ar putea să nu se potrivească cu optimismul tău astăzi. Nu este nevoie să vă grăbiți sau să vă ocupați de mai mult decât puteți face față dintr-o dată.

 

Balanță

 

Atât Venus, cât și Marte se îndreaptă astăzi spre sectorul tău de bucurie, dragă Balanță, aliniindu-se acolo înainte de a continua. Aceste tranzite te motivează să urmărești un proiect creativ, un hobby sau o relație. Viața ta amoroasă ar putea accelera ritmul, sau poți revărsa un plus de energie în proiecte de suflet. Pui mai mult suflet în hobby-urile tale, în dragoste și în artă de acum.

Luna se mută în a opta ta casă solară pentru mai bine de două zile, ceea ce face ca acesta să fie un moment perfect pentru a-ți revărsa energia în ceva ce iubești. Astăzi, cel mai bine este să nu grăbești lucrurile. Intențiile tale sunt bune, dar sincronizarea poate fi greșită. Ai grijă să nu sari la concluzii pripite și urmărește să fii blând cu tine însuți. Entuziasmul tău te poate face să te autodepășești un pic. 

 

Ce surpriză au astrele pentru zodia Scorpion

 

Atât Venus, cât și Marte intră astăzi în sectorul tău de casă și familie. Întâlnirea lor te poate face să te simți deosebit de pasionat de viața ta de familie. Este o perioadă creativă și dinamică, iar tu poți fi determinat să aduci mai multă căldură, armonie și confort în lumea ta de acum. Treaba în jurul casei sau munca pot fi terapeutice. Privești cu nerăbdare și te simți destul de bine în ceea ce privește viața de acasă și chestiunile creative sau romantice deși entuziasmul tău te poate face să depășești puțin limitele astăzi. Nivelurile de energie sunt în sus și în jos temporar, ceea ce face ca cel mai bine să vă ritmați.

 

Săgetător

 

Atât Venus, cât și Marte se mută astăzi în sectorul tău de comunicare, dragă Săgetătorule și vei fi la înălțime atunci când te vei exprima în săptămânile următoare. Aceste tranzite îți stârnesc creativitatea și pasiunea pentru un interes sau un proiect mental. De asemenea, ele îți sporesc atractivitatea în comunicare. Îi atragi pe ceilalți cu ideile tale, care sunt deosebit de unice sau întreprinzătoare. Determinarea ta interioară și competitivitatea ușor motivantă te pot conduce spre noi începuturi și descoperiri îndrăznețe. Motivația de a învăța, de a vă conecta și de a vă urmări interesele mentale este la cote maxime. Astăzi, ai grijă să nu încerci să mergi prea repede înainte. Evitați tendința de a jongla un pic prea mult.

 

Capricorn

 

Venus și Marte părăsesc semnul tău și se îndreaptă astăzi spre sectorul tău de resurse, dragă Capricorn. În mod neobișnuit, fac acest lucru practic în același timp și vor rămâne în această zonă a hărții tale solare până pe 5 și, respectiv, 14 aprilie. În săptămânile următoare, te vei conecta cu dorințele, visele și nevoile tale. Confortul personal, arta, estetica, decorarea și bunurile de preț pot fi în centrul atenției. Este o perioadă excelentă pentru a găsi mai multă plăcere în lumea celor cinci simțuri. Vei revărsa mai multă energie și dragoste în afacerile tale practice. Încearcă să nu te grăbești în lucruri astăzi. Ideile pentru a face bani pot veni rapid, dar cheltuirea lor prea devreme poate fi o problemă.

 

Vărsător

 

Atât Venus, cât și Marte intră astăzi în semnul tău, dragă Vărsătorule, și aproape imediat își unesc forțele. Dorința de a te conecta sau de a crea ceva extraordinar este puternică în săptămânile următoare. Atractivitatea personală este remarcabilă și poți fi fermecător de direct și sincer cu cererile și comunicările tale. Oamenii se îndrăgostesc de stilul tău unic, iar tu reușești să fii atât asertiv, cât și fermecător. Ceilalți se sintonizează cu trăsăturile tale cele mai dezirabile și atractive.

Vă urmăriți cu mai multă tragere de inimă dorințele și obiectivele personale. De cele mai multe ori, preferați să faceți lucrurile pe cont propriu, să fiți primul și să preluați conducerea. Astăzi, Luna se îndreaptă spre sectorul tău al căminului, al siguranței și al familiarității, ceea ce face ca cel mai bine să te relaxezi puțin înainte de a merge mai departe. Ai grijă să nu depășești sau să aștepți prea mult de la tine prea curând.

 

Pești

 

Atât Venus, cât și Marte își încep astăzi tranzitul în a douăsprezecea ta casă solară, dragă Pești, iar dragostea sau alte departamente de viață pot fi complicate sau sub acoperire în săptămânile următoare. Poate fi o perioadă de lichidare cu afecțiunile tale sau o perioadă în care îți reconsideri anumite proiecte, atitudini sau atașamente. Se pare că ai nevoie de timp pentru a intra mai bine în contact cu sentimentele tale.

Realizările externe sau materiale sunt mai puțin importante pentru tine decât ceea ce se întâmplă în viața ta privată în această perioadă. Astăzi, tentația poate fi de a impulsiona ceva, dar momentul este nepotrivit doar pentru moment. Ajustează-ți așteptările pentru a judeca mai realist ceea ce necesită eforturile tale. Planurile fizice și mentale nu se potrivesc neapărat bine doar pentru moment, așa că cel mai bine este să te acomodezi ușor cu noile începuturi. O pauză pentru a te înțelege pe tine și obiectivele tale are sens acum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel