Horoscop, duminică, 5 aprilie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Racii cer  foarte multe explicații apropiaților
Racii cer foarte multe explicații apropiaților

Horoscop. Vărsătorii vor  să mai arunce din lucrurile inutile din casă, dar de la idee la faptă va fi cale lungă.

Berbec

Marte se depărtează de conjunctia cu Saturn și îți permite să ai mai multă libertate de mișcare. Redobândești cheful de a te ocupa de treburile casei.

Taur

În prima parte a zilei te confrunți cu multe tensiune interioare. Ai vrea să faci doar ce îți place, dar nu ai mari șanse astăzi în acest sens.

Gemeni

Mercur scapă de influențele lui Neptun și te sprijină în a căpăta mai multă claritate. Vei dori să preiei responsabilitatea unor sarcini. 

Rac

Ceri foarte multe explicații apropiaților. Aproape că nu te mai recunoaște nimeni. Curiozitatea ta poate deveni deranjantă.

Leu

Ziua îți va fi mult mai ușoară dacă vei reuși să te implici în viața celorlalți, să îi sprijini și să le oferi curaj și încredere.

Fecioară

Partenerul își dă seama că a greșit, are regrete și îți cere iertare. Până la urmă, orice om merită o a doua șansă, deci fii mai bun cu el.

Balanță

Dorința ta de studiu te poate stabiliza în această perioadă. Sigur ai prin casă cărți necitite, cursuri care merită reluate sau documentare de vizionat. 

Scorpion

Familia are cerințe dese și greu de pus în practică. Nici statul în casă nu îți prea priește, deci va fi o zi plină de frustrări pentru tine.

Săgetător

Persoana iubită îți oferă toată atenția sa și reușește să te țină ocupat pe durata întregii zile. Poate așa mai rărești din cheltuieli.

Capricorn

Cu Jupiter și Pluto în conjuncție, în semnul tău, tensiunile interioare vor pune presiune pe tine. Te vei feri de tot ce este superficial. 

Vărsător

Vrei să mai arunci din lucrurile inutile din casă, dar de la idee la faptă va fi cale lungă. Atenția îți va fi distrasă de absolut orice. 

Pești

Ai vrea o duminică departe chiar și de partener. Ceri spațiu și liniște, dar nu vei primi. Verifică articolele pe care le primești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel