Horoscop 29 martie 2022. Scorpion, o ploaie de bani se răsfrânge asupra ta, Leu, ești răsplătit de Karma. Previziuni complete pentru toate zodiile

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 26 august 2022. Gemeni, primiți un apel telefonic neașteptat. Pești, problemele de sănătate iau sfârșit. Previziuni complete
Horoscop 26 august 2022. Gemeni, primiți un apel telefonic neașteptat. Pești, problemele de sănătate iau sfârșit. Previziuni complete

Horoscopul din 29 martie ți-a pregătit câteva surprize. Află cu ce zodii ești compatibil și de care dintre ele este mai bine să te ferești. 

Aceste semne solare vor asista astăzi la o mare schimbare în viața lor amoroasă. Află previziunile astrologice de dragoste pentru Berbec, Leu, Fecioară, Balanță și alte semne zodiacale pentru 29 martie.

 

Berbec, 29 martie 2022

 

Căutați o mai mare satisfacție din partea muncii pe care o depuneți în acest moment. Constați o deconectare între așteptările tale și realitate. Faptul că sunteți conștient de această deconectare este esențial. Arată că nivelul tău de conștientizare s-a ridicat la înălțimea situației. Această înțelegere este una dintre pietrele de temelie ale rezolvării practice a problemelor. Această nouă perspectivă va afecta în mod dramatic și modul în care vă vedeți partenerul. Succesul tău astăzi se realizează prin citirea printre rânduri. A da o nouă perspectivă unei probleme vechi poate fi un proces distractiv.

Semnele astrale compatibile: Leu, Taur, Săgetător și Gemeni.

Semnele incompatibile: Rac, Fecioară, Balanță, Capricorn.

 

Taur -  Astrele te îndeamnă să ieși din zona de confort

 

Azi apar obstacole la autodisciplină. Este ușor să găsești o scuză pentru a nu te trezi devreme, a nu face exerciții fizice sau a nu rezista la următorul KitKat. Programul tău va fi, prin urmare, supus schimbării. Încearcă să devii mai înțelept cu rezoluțiile tale. Refocalizați-vă atenția asupra unui singur lucru. Nu vă distrageți atenția. Concentrează-te pe obiective mici pentru a realiza ceva. Atenția la detalii vă va insufla încredere și vă va da energia necesară pentru a vă ocupa de următoarea sarcină. Monitorizați-vă hotărârile. 

Semne zodiacale compatibile: Fecioară, Gemeni, Rac, Capricorn, Pești, Berbec.

Semnele incompatibile: Leu, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător.

 

Gemeni, 29 martie 2022

 

În acest moment, mediul înconjurător are un efect sporit asupra ta. Această situație te va determina să iei în considerare unele ajustări sau o schimbare de peisaj. În plan social, este o perioadă de schimbare esențială, dar acest lucru are mai mult de-a face cu oamenii cu care te întâlnești decât cu orice schimbare de locație. Ți se pare o provocare să rămâi stabilit pe plan intern. În cele din urmă, schimbările pe care le faci îți vor îmbunătăți viața. Abordează situațiile neobișnuite cu o atitudine pozitivă, de tip "pot face" și lucrurile vor începe să se deschidă pentru tine acum.

Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Vărsător, Berbec și Taur.

Semnele incompatibile: Fecioară, Săgetător, Pești, Scorpion și Capricorn.

 

Rac, 29 martie 2022

 

Există un sentiment de urgență în afacerile tale casnice. Știi ce vrei, dar ceilalți nu te pot ajuta. Vrei să călătorești, dar s-ar putea să fie mai mult o călătorie de documentare decât una de plăcere. Dacă plănuiești să te muți undeva, trebuie să obții mai întâi cât mai multe informații despre locație. Ești neliniștit astăzi, iar dacă familia încearcă să te țină la distanță, acest lucru ar putea provoca certuri. Încearcă să le încurajezi independența. Vrei să îi implici în ceea ce faci.

Semne zodiacale compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion și Rac

Semnele incompatibile: Săgetător, Vărsător și Balanță

 

Leu - Horoscopul tău sună bine astăzi

 

Se anunță o întoarcere bună a norocului. Karma ta dă acum rezultate bune datorită acțiunilor bune anterioare. Unele informații noi ar trebui să iasă la iveală și să se transforme în distracție și plăceri ușoare. Lucrurile arată mai bine pentru tine după ce o surpriză pe frontul de acasă îți ridică moralul. Ar putea avea loc o reuniune, care vă va aduce în contact cu prieteni și rude demult pierdute. Sentimentele pozitive și încrederea ridicată în sine fac din acesta, un moment excelent pentru a ieși și a te întâlni cu oamenii. Obțineți un plus de atenție.

Semnele astrale compatibile: Leu, Săgetător, Rac, Balanță, Berbec.

Semnele incompatibile: Fecioară, Pești, Scorpion și Capricorn.

 

Fecioară, 29 martie 2022

 

Sunteți excepțional de neliniștit de modelele pe care cineva vi le-a stabilit, deoarece nu aveți abilitățile esențiale. A pune întrebări nu ar trebui să fie o rușine. De asemenea, nici nu ar trebui să vă luați tot timpul necesar pentru a explica. Nu trebuie să permiteți ca mândria să vă stea în calea solicitării de ajutor, mai ales dacă vă va ajuta să faceți o muncă cât mai exemplară. S-ar putea să faceți o încercare decentă de a schimba drastic o circumstanță, punctul de vedere al cuiva sau un eveniment referitor la exercițiile dumneavoastră de specialitate.

Semnele astrale compatibile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn și Pești.

Semne incompatibile: Berbec, Săgetător, Vărsător, Balanță

 

Balanță, 29 martie 2022

 

Te afli într-un moment stânjenitor în care sărbătorești succesul cuiva, doar pentru a-ți da seama că în inima ta se ascunde cea mai mică urmă de invidie. Bunăvoința ta se va întoarce ca un bumerang. Karma ta bună nu este ceva care să vă afecteze relația. Cu toate acestea, pune la îndoială dacă simți suficientă recunoștință pentru binecuvântările vieții tale. În loc să vă simțiți dezamăgit că nu aveți ceea ce au alții, încercați să recunoașteți cât de bine vă merge vouă voi. Această atitudine este asertivă și se bazează pe legea succesului și a karmei.

Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Vărsător, Leu și Săgetător.

Semnele incompatibile: Berbec, Capricorn, Rac și Taur

 

Scorpion - O ploaie de bani se răsfrânge asupra ta

 

Vei fi ocupat astăzi cu banii și obligațiile contractuale. Acest lucru necesită câteva călătorii scurte pentru a rezolva orice complicații de natură financiară. S-ar putea să nu puteți valorifica suficient de mult timp beneficiile oferite. Asigură-te totuși că nu pierzi timpul învârtindu-te în cerc. Veți încerca să înțelegeți mai bine climatul economic actual și modul în care acesta vă afectează. La sfârșitul zilei vei avea parte de câștiguri mari.

Semnele astrale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn. 

Semnele incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Balanță, Vărsător, Pești

 

Săgetător, 29 martie 2022

 

Relațiile sunt în centrul atenției astăzi. Aveți multă dinamică și energie. Aceasta va fi îndreptată spre cei dragi și spre remedierea neînțelegerilor care pot să persiste între voi. O idee excelentă acum este comunicarea puternică și pozitivă. Secretul este să nu-ți înăbuși sentimentele până când acestea devin copleșitoare. Găsiți un moment potrivit pentru a vă împărtăși sentimentele cu cei mai apropiați. Ai putea primi un telefon de la cineva cu informații care te intrigă.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător, Pești.

Semne incompatibile: Taur, Rac, Balanță, Fecioară și Capricorn.

 

Capricorn, 29 martie 2022

 

Tot felul de activități profesionale vă ocupă mintea. Este un moment excelent pentru a recupera proiectele de lucru și sarcinile acumulate recent. Vei fi ușurat când, în sfârșit, vei face curățenie. Este posibil să fiți criticat pentru comportamentul și convingerile voastre dacă sunteți în dezacord cu alții. Nu uita să rămâi fidel față de tine însuți. Puțin noroc ți-ar putea aduce un nou loc de muncă sau cel puțin o poziție mai bună în cadrul organizației tale. Faptul că ți-ai îmbunătățit abilitățile de comunicare este responsabil pentru acest lucru

Semne zodiacale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Capricorn. 

Semne incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător.

 

Vărsător - Horoscopul de astăzi te sfătuiește să ai grijă la cheltuieli

 

Munca este competitivă, iar dacă te decizi să îți arunci pălăria în ring pentru un nou post, așteaptă-te ca și alții să aibă o dorință la fel de puternică, dacă nu chiar mai mare, pentru rolul pe care îl cauți. Trebuie să colaborezi cu angajatorul tău și să fii și mai ascultător, chiar dacă simți că ai răspunsurile la rezervele tale financiare. Găleata prudenței fiscale are câteva găuri în ea și trebuie să le astupați pentru a nu risipi banii munciți cu greu. Răsfățați-vă dacă trebuie, dar nu cumpărați cel mai scump produs din meniu.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător

Semnele incompatibile: Pești, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Scorpion și Capricorn

 

Pești, 29 martie 2022

 

Schimbarea nu va veni și nu îți va cădea în brațe. Trebuie să urmărești transformarea dacă vrei cu adevărat să îți modifici radical viața acum.  Adevăratul semn al inteligenței nu este cunoașterea, ci imaginația, în cazul tău și ai din plin. Trebuie doar să te folosești de ea pentru a evolua. Vei avea parte în scurt timp de o călătorie în scop profesional. Însă, rămâi focusat pe planurile tale și ai grijă la distracțiile din jur.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Taur, Săgetător, Capricorn și Pești

Semnele incompatibile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță și Vărsător

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel