Horoscop 16 aprilie 2022. Pești, ești gata să fii loial unei singure persoane. Fecioară, cineva are nevoie de ajutorul tău. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta, în funcție de semnul tău zodiacal
Horoscop. Ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta, în funcție de semnul tău zodiacal

Ce se prevestește în stele astăzi? Alege zodia ta pentru a citi horoscopul zilnic. Horoscop și astrologie zilnică gratuită, potriviri de dragoste, meditație pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec. 16 Aprilie 2022


Dacă sunteți părinte, nu vă mai stresați din cauza copiilor și lăsați-i să își asume responsabilitatea pentru viața lor. Ai încredere absolută în capacitatea ta de a-i fi învățat să își trăiască viața independent și bine. Sau ai atât de puțină încredere în abilitățile tale de părinte? Vei fi mai înțelept dacă îți vei face un control de realitate chiar acum. Puneți un prieten sau un membru al familiei în gardă dacă nu vă acordă respectul cuvenit. Hrănește-te din punct de vedere emoțional și nu te lăsa victimizat de ceilalți.

Meditație zilnică: Găsește un loc în interior unde există bucurie, iar bucuria va arde durerea. - Joseph Campbell


Taur. 16 Aprilie 2022


Bogăția este de două feluri - una materială, cealaltă spirituală. În acest moment, ai ocazia să te bucuri de ambele bogății. Va apărea un dezechilibru dacă te vei concentra în primul rând pe bani și pe bogăția "lucrurilor". Circumstanțe nebuloase îți înconjoară finanțele, iar acest lucru se datorează faptului că ești mai degrabă emoțional decât rațional în rezolvarea acestor probleme. Este esențial să privești mai adânc în interiorul tău pentru a descoperi cum gândurile și atitudinea ta se află în centrul situației tale financiare.

Meditația zilnică: Stăpânirea celorlalți este un punct forte. A te stăpâni pe tine însuți este adevărata putere. - Tao Te Ching


Gemeni. 16 Aprilie 2022


Lucrurile par să fie în așteptare acum, iar dacă mergi mai încet, s-ar putea să te trezești călătorind în sens invers. Acest lucru te va frustra și poate chiar te va înfuria mai ales dacă ți-ai stabilit planuri cu termene clare în loc. Dacă alții au contribuit la acest lucru, este posibil să vă răzbunați. Aveți grijă să nu vă dați înapoi mai mult decât este necesar. Uneori este vorba de a-ți mușca limba și de a te lăsa dus de val, fără a te împotrivi obstacolelor sau persoanelor din jurul tău.

Meditația zilnică: Convinge-te lucrul poate fi și va fi făcut, iar apoi vom găsi calea. - Abraham Lincoln


Rac. Trebuie să menții un anumit nivel de respect


Privește cu atenție cum te tratează ceilalți acum, cei la care țineți fără limite. Începeți să vorbiți despre lucrurile care nu sunt acceptabile pentru voi. Trebuie să menții un anumit nivel de respect. Acei oameni și-au neglijat îndatoririle. Acest lucru a avut un impact negativ asupra vieții tale și se reflectă negativ asupra lor. Dacă, totuși, vă gândiți prea mult la ceea ce este greșit, veți trece cu vederea tot ce este bun. Nu aruncați copilul odată cu apa din baie. În altă parte, te simți nesăbuit și înclinat să îți asumi riscuri.

Meditație zilnică: Singura limită a realizării zilei de mâine vor fi îndoielile noastre de astăzi. - Franklin D. Roosevelt


Leu. 16 Aprilie 2022


Puteți consolida o mare parte din munca dumneavoastră acum. Așteaptă-te la o explozie de energie emoțională față de munca ta. Obiectivele tale profesionale se pot vedea la orizont acum. Nu-i lăsați pe contestatari să vă abată de la munca critică pe care o aveți de făcut. S-ar putea să fii obosit de la atâta socializare și de aventurile de o noapte, dacă sunteți singur. Te vei strădui să-ți găsești un mediu emoțional mai stabil. Trebuie să îți rearanjezi ordinea priorităților în ceea ce privește un suflet pereche. Mintea ta este agitată.

Meditație zilnică: Cu cât îți lauzi și îți sărbătorești mai mult viața, cu atât mai mult există în viață de sărbătorit. - Oprah Winfrey


Fecioară. 16 Aprilie 2022


Cineva ar putea avea nevoie de ajutorul tău pentru finanțarea unui proiect sau poate că o organizație caritabilă nu foarte cunoscută are nevoie de o donație în bani. Chiar dacă ai renunțat la o relație, pot exista momente de regret sau dorința de a relua legătura cu acea persoană. Să sperăm că nu sunteți prea încurcați emoțional. O discuție rapidă cu acea persoană ar putea fi de ajutor. Aveți o cantitate incredibilă de forță și energie în prezent. Te-ar ajuta dacă ai direcționa-o în mod corespunzător, astfel încât să nu te simți frustrat. Vă simțiți puțin izolat acum, deoarece aveți nevoie de mai multă companie.

Meditație zilnică: Cunoștințele trebuie să fie îmbunătățite, provocate și sporite în mod constant, altfel ele dispar. - Peter Drucker


Balanță. 16 Aprilie 2022


Ești înclinat să joci la sigur, conservând mai degrabă decât să cheltuiești sau să investești în aventuri speculative. Aceasta este o cale bună pentru tine. Crezi sau nu, anxietatea ta ar putea declanșa o căutare a răspunsurilor de care ai nevoie chiar acum. Acestea îți vor fi de folos. Printre zgomotul nebunesc al lumii se află o soluție. Trebuie să păstrați lucrurile private, chiar dacă credeți că cineva este de încredere. Într-o clipă, când garda lor este lăsată jos, informațiile tale confidențiale pot fi compromise din greșeală.

Meditația zilnică: Logica și rațiunea rece sunt arme slabe pentru a lupta cu frica și neîncrederea. Doar credința și generozitatea le pot învinge. - Jawaharlal Nehru 

 


Scorpion. Încearcă să le eviți cearta


Nu trebuie să pleci nicăieri astăzi pentru a te bucura de ziua ta și pari perfect fericit acasă, alături de cei dragi. Vrei să ajuți un prieten la nevoie, dar circumstanțele te împiedică. S-ar putea să existe și alte modalități prin care îi puteți ajuta. Fiți creativ în această privință. Condițiile de mediu par să vă influențeze puternic starea de spirit și capacitatea de a face față sarcinilor legate de muncă. Certurile, confuzia și tulburările frecvente de la serviciu fac ravagii în sistemul tău nervos. Încearcă să le eviți pe cele care te supără emoțional, mental sau fizic pentru a preveni o reacție negativă asupra sănătății tale.

Meditație zilnică: Începeți de unde vă aflați. Folosiți ceea ce aveți. Faceți ceea ce puteți. - Arthur Ashe


Săgetător. 16 Aprilie 2022


Trebuie să vă informați mai bine despre un subiect, deoarece s-ar putea să vă simțiți depășit. Extindeți-vă cercul de influență studiind subiecte noi. Azi ai putea avea o mică răfuială din cauza unei chestiuni financiare, posibil într-un magazin sau în mediul bancar. S-ar putea să aveți de-a face cu o persoană cu două fețe care ar putea avea un impact asupra unor investiții comune. Trebuie să vă împărțiți banii pentru ca finanțele să funcționeze în viitor. Punerea în comun a resurselor și împărțirea este numele jocului, dar numai dacă regulile jocului sunt stabilite mai întâi.

Meditația zilnică: Nu pierzi niciodată dacă iubești. Întotdeauna pierzi dacă te reții. - Barbara De Angelis


Capricorn. 16 Aprilie 2022


Entuziasmul și cunoștințele tale îți vor fi de ajutor într-un proiect domestic sau un interes creativ. Consultarea cu rudele și membrii familiei ar trebui să aibă loc înainte de a-i surprinde cu ceea ce nu este (în mintea lor) o idee atât de grozavă pe cât crezi tu. Confruntarea cuiva este cea mai bună tactică, chiar dacă se răzbună. Vei câștiga mai mult respect din partea lor. Conectarea cu natura în aceste tranzite este esențială. Chiar dacă este vorba doar de o jumătate de oră, te va revitaliza și te va ajuta să rezolvi unele probleme mai vechi.

Meditație zilnică: Singura limită a realizării noastre de mâine vor fi îndoielile noastre de astăzi. - Franklin D. Roosevelt


Vărsător. 16 Aprilie 2022


Trebuie să dai dovadă de mai multă implicare în acest moment pentru a-ți cuceri partenerul. Energia stagnantă cu care te-ai confruntat înseamnă că romantismul nu a fost chiar atât de roz în acest ciclu. Fă un efort, iar viața ta amoroasă se va îmbunătăți considerabil. S-ar putea să nu mai ai nicio speranță de a te elibera de o situație profesională care te epuizează de energie. Aveți nevoie de bani, dar nu apreciați stresul. Concentrează-te mai activ asupra muncii, mai degrabă decât asupra a ceea ce nu-ți place la ea. Cineva pe care îl iubiți este mai distant.

Meditație zilnică: Uneori, a avea încredere într-un prieten este cel mai greu lucru de făcut. Chiar și cei mai apropiați prieteni pot deveni dușmanii tăi. - Necunoscut


Pești. În dragoste, te vei concentra asupra unei singure persoane


Sunteți distras de la muncă de alte probleme de natură socială sau pur și simplu nu vă puteți concentra asupra sarcinilor de lucru. Această zi ar trebui să se încheie mai degrabă cu o zi de tip social, dar nu trebuie să chefuiești prea tare, deoarece acest lucru se va repercuta asupra muncii tale. Trebuie să activezi o relație de prietenie, dând un telefon. Dacă îi aștepți, ai putea aștepta mult timp. Dacă te-ai jucat pe teren, acum este momentul potrivit să te așezi și să te concentrezi asupra unei singure persoane. Dacă ești deja atașat, este perfect pentru a reuni relația voastră.

Meditație zilnică: Nu era nimic rău să țintești, chiar dacă ținta era un vis. - John Knowles

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel