Gest şocant la Constanţa. O româncă s-a stropit cu spirt şi şi-a dat foc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie în vârsta de 52 de ani din comuna constănţeana Valu lui Traian se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a stropit cu spirt şi şi-a dat foc. Femeia a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Soţul ei a încercat să stingă flacările, dar s-a rănit.

 

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, la o locuinţă din Valu lui Traian din judeţul Constanţa, dupa ce o femeie a încercat să se sinucidă, dându-şi foc. Conform anchetatorilor, femeia a mers la baia locuinţei sale, s-a stropit cu spirt şi şi-a dat foc, nefiind cunoscut motivul pentru care a recurs la acest gest.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au afirmat că victima a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, fiind dusa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. De asemenea, a fost rănit şi sotul ei, care a încercat să stingă flăcările, starea sa fiind stabilă. Politiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurarile exacte în care a avut loc evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel