Germania. Un tânăr român, care trebuie să fie în închisoare, se plimba cu mașina pe autostradă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Germana. Un tânăr român, care trebuie să fie în închisoare, se plimba cu mașina pe autostrada
Germana. Un tânăr român, care trebuie să fie în închisoare, se plimba cu mașina pe autostrada

În dimineața zilei de joi, 5 august , la ora 12:10, poliția federală a oprit, pe autostrada A 40m un BMW, înmatricula în Steinfurt. La volan se afla un român în vârstă de 27 de ani.

Polițiștii l-au verificat pe șofer în baza de date și au constatat că acesta fuse dat în căutare la ordinul procurorului public din Lübeck. Pe numele românului fusese emis un mandat de arestare pentru fraudă.  Bărbatul a fost reținut și dus la secția de poliție federală Kempen. Ulterior, după ce procedurile poliției au fost finalizate, ofițerii l-au dus pe român la închisoarea Moers, unde va rămâne 120 de zile, deoarece nu a putut plăti o amendă de 1200 de euro, transmite Poliția Federală. 

De asemenea, ân timpul unui control, de marți seara, în zona de odihnă de lângă Leipheim, agenții din cadrul poliției rutiere din Neu-Ulm au oprit un automobil, înmatriculat în Franța, care li s-a părut suspect.  La volanul mașinii se afla un șofer român. Mașina era parcată într-o stație Peco, din zona de service din Leipheim. La verificarea șoferului, un român, în vârstă de 29 de ani, care locuiește în Franța, polițiștii au găsit semne clare ale consumului recent de droguri.

Forțele de ordine l-au supus unui test rapid de depistare a drogurilor. Testul a confirmat suspiciunea, motiv pentru care șoferului român i-a fost prelevată o probă de sânge, relatează augsburger-allgemeine.de. Pasagerul din mașină, care nu consumase droguri, a fost nevoit să conducă automobilul, pentru a-și continua călătoria. Șoferul român, care consumase droguri, riscă acum o amendă de trei cifre și interdicția de a conduce în Germania.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel