Germania. Un român s-a dat în spectacol într-o benzinărie. Bărbatul agresiv a lovit, cu picioarele, un polițist

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Polițiștii din Waldkraiburg au avut de-a face, în dimineața zilei de miercuri, 8 decembrie, cu un român extrem de agresiv, care a atacat, în cele din urmă, și un om al legii.

Miercuri dimineață, în jurul orei 3.50, poliția din Waldkraiburg a fost informată despre faptul că un bărbat recalcitrant țipă și face scandal în benzinăria de pe Teplitzer Strasse.

Ajunși la fașa locului, ofițerii de poliție l-au depistat pe bărbatul care era foarte agitat. Acesta s-a dovedit a fi un cetățean român, de 43 de ani,  care a reacționat extrem de agresiv la vederea patrulei de poliție, potrivit unui comunicat de presă, emis de Poliția Waldkraiburg

Bărbatul a încercat să lovească un polițist în față. Polițistul a reușit să se ferească, dar a fot lovit cu picioarele de român. Din fericire, polițistul nu a fost rănit. Ofițerii de poliție l-au arestat pe bărbatul de 43 de ani. Din cauza faptului că era un pericol pentru cei din jur, românul a fost internat într-o clinică specială.

 

Un alt român, prins cu patruzeci de kilograme de marijuana, condamnat la nouă ani de închisoare, în Ungaria

 

Un român, care în anul 2019, a încercat să introducă ilegal, peste patruzeci de kilograme de marijuana în România, și-a aflat pedeapsa. Tribunalul din Szeged l-a condamnat la 9 ani de închisoare.

Românul și complicele său au încercat să transporte, ilegal, peste patruzeci de kilograme de marijuana de la Belgrad, în România, prin Ungaria, au fost arestați, în luna noiembrie 2019.

Bărbatul și complicele său se angajaseră să transporte droguri de la Belgrad la București cu un autobuz. Drogurile, care erau transportate în două valize, au fost descoperite la punctul de trecere a frontierei Röszke. Ambii bărbați au depus mărturie. Tribunalul Szeged, în primă instanță, l-a condamnat pe bărbat la opt ani de închisoare, iar pe complice la deportare din Ungaria pentru aceeași perioadă, de 8 ani, scrie hirado.hu.

Parchetul a făcut apel cu privire la pedeapsa de 8 ani de închisoare, întrucât românul a mai fost condamnat şi în România, tot pentru trafic de droguri. Curtea de Apel Szeged a admis apelul, iar acum românul va trebui să îşi ispăşească pedeapsa de 9 ani de închisoare, eliberarea sa condiţionată fiind exclusă de către instanţă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel