Germania: Un român și-a ucis șefa care a refuzat să îi mărească salariul. Acum și-a aflat pedeapsa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: bild.de
sursa foto: bild.de

Un român de 23 de ani a și-a omorât șefa, care a refuzat să-i mărească salariul. Bărbatul și-a aflat pedeapsa definitivă: va petrece după gratii tot restul vieții.

Românul Sava J se angajase în Germania cu un an înainte de a comite crima. El lucra la o fermă de cai unde fusese angajat de Bianca, șefa sa germană, cu care negociase un salariu de aproape 300 de euro săptămânal. Numai că românul a cerut mai mulți bani, iar șefa sa, de 51 de  ani, nu a fost de acord. După refuzuri repetate, Sava a fost concediat de la fema de ca din Schoeneck (Main-Kinzig-Kreis).

Ca să se răzbune, bărbatul a urmărit-o pe femeie până la locuința sa, a pătruns apoi în casa femeii și a strangulat-o. Ca să acopere crima, acesta i-a atârnat corpul de o balustradă, astfel încât să pară că femeia s-a sinucis. 

Pentru a nu trezi suspiciuni, românul a mai rămas 6 zile la fermă după ce și-a ucis șefa. Și pentru că nu figura în cercul de suspecți, bărbatul a putut să părăsească Germania și s-a întors în România.

Probele colectate de criminaliști de la fața locului au arătat însă că femeia ar fi fost ucisă iar ancheta a condus până la tânărul român, care a fost ținut sub observație pe toată perioada anchetei. Între timp acesta fugise în Austria, acolo unde își găsise un loc de muncă. 

Când a fost audiat prima dată de autorități, tânărul și-a recunoscut crima și a povestit pas cu pas cu s-a întâmplat totul. În septembrie el a fost condamnat în primă instanță la închioare  pe viață. A contestat însă măsura, iar judecători penali germaniau respins acum definitiv acțiunea sa, astfel că tânărul român își va petrece restul vieții după gratii, potrivit FAZ.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel