Germania: Un bărbat a uitat un rucsac cu 16 000 euro sub un copac. Iată ce s-a întâmplat cu banii

Narcis Popa |
Data publicării:

Un bărbat de 63 de ani din Germania a avut o surpriză plăcută de Crăciun, când un trecător i-a înapoiat rucsacul plin de cadouri şi cu suma de 16.000 de euro, pe care îl uitase sub un copac, relatează AFP.

Trecătorul în vârstă de 51 de ani a alertat poliţia după ce a descoperit rucsacul, în apropiere de centrul oraşului Krefeld, în vestul Germaniei, cu puţin timp înainte de miezul nopţii în ajunul Crăciunului.

Poliţia a identificat rapid proprietarul, căruia i-a înapoiat rucsacul şi conţinutul preţios al acestuia.

Bărbatul care a descoperit geanta "a refuzat o recompensă pentru că era Crăciunul", a scris poliţia din Krefeld pe Facebook. "Sunt într-adevăr oameni care fac fapte bune de Crăciun", a spus poliţia.

Recompensă pentru bunurile găsite



În Germania, orice persoană care returnează un obiect găsit poate primi o recompensă în funcţie de valoarea acestuia. În acest caz, bărbatul ar fi putut primi 490 de euro dacă ar fi acceptat recompensa.

Postarea poliţiei care relatează întâmplarea pe Facebook a obţinut rapid peste 1.000 de like-uri şi circa 180 de comentarii - unii s-au întrebat care ar putea fi motivele pentru care cineva pleacă cu o sumă atât de mare la el.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Krefeld a declarat joi pentru AFP că, deşi este "neobişnuit", proprietarul rucsacului a declarat că "se simte mai în siguranţă" dacă ia banii cu el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel