Germania. Tânără româncă, lăsată fără viață de iubitul ei. Amândoi ar fi trebuit să muncească la târgul de Crăciun

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Tânără româncă, lăsată fără viață de iubitul ei: Cuplul a ajuns cu o zi înainte de tragedie la muncă. FOTO: captură BILD
Germania. Tânără româncă, lăsată fără viață de iubitul ei: Cuplul a ajuns cu o zi înainte de tragedie la muncă. FOTO: captură BILD

O româncă, în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă de iubitul ei, un conațional de 22 de ani, în Frankenthal, un oraș din zona Renania-Palatinat din Germania. Acum ies la iveală mai multe detalii: făptuitorul și victima nu erau turiști - ar fi trebuit să muncească la Speyer Târgul de Crăciun care a început ieri, 21 noiembrie.

„Când cuplul de români nu a venit la muncă vinerea trecută și suspectul și-a sunat șeful și i-a spus că s-a pierdut, un angajat s-a dus la apartamentul lor și l-a găsit pe român plin de sânge”, a spus procurorul principal din Frankenthal, Huber Ströber, pentru BILD:.

Tânăra româncă a fost descoperită înjunghiată într-un apartament din orașul vechi vinerea trecută. La scurt timp după aceea, iubitul ei a fost arestat la locul crimei fără să opună rezistență și de atunci se află în arest pentru omor.

Român, împușcat de un polițist, în Germania: „S-a deschis o anchetă. Se investighează dacă a tras cu arma prea devreme”

 

Cuplul de români a ajuns cu o zi înainte de crimă în Germania

 

Potrivit parchetului, românca și iubitul ei au ajuns în Germania cu o zi înainte de sângeroasa crimă și stăteau într-un apartament de vacanță.

Potrivit anchetatorului șef, suspectul s-a rănit în atacul cu cuțitul asupra partenerei sale. Anchetatorul-șef nu a vrut să comenteze declarația unui locuitor din zonă, potrivit căreia suspectul aproape că i-a tăiat capul iubitei sale în timpul atacului cu cuțitul.

Suspectul a rămas până acum tăcut cu privire la motivul și fundalul crimei. Investigațiile sunt în derulare.

Smiley a fost jefuit, în Germania: „E cel mai vechi truc”. Ce prejudiciu a suferit artistul

 

Vezi și 

 

Irlanda. O tânără româncă a fost găsită fără viață în apartamentul ei: „Mihaela, ai lăsat o durere uriașă”

 

O altă crimă oribilă asupra unei românce a avut loc weekendul trecut. În vârstă de 30 de ani, femeia a fost găsită fără viață într-un dormitor din apartamentul ei din Ratoath, comitatul Meath din Irlanda. Un bărbat a fost pus sub acuzare în legătură cu moartea Ioanei Mihaela.

Serviciile de urgență au fost alertate după ce suspectul a contactat un prieten al victimei care a tras semnalul de alarmă. Când primii care au intervenit au sosit la scurt timp după ora 18:00, au găsit-o pe Mihaela moartă într-un dormitor și un alt bărbat la fața locului. Acest individ, care are 30 de ani, era cunoscut victimei.

Suspectul a fost arestat și adus la Poliția din Ashbourne în legătură cu presupusa crimă. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu a mai intrat în atenția poliției pentru infracțiuni violente până acum. Detectivii nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu incidentul, dar fac apel ca oricine are mai multe informații să apeleze la autorități.

Citește continuarea AICI...

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel