Smiley a fost jefuit, în Germania: „E cel mai vechi truc”. Ce prejudiciu a suferit artistul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Smiley a fost jefuit în timp ce lua masa la un restaurant din Berlin, în Germania. El le-a povestit fanilor de pe Facebook cum a rămas fără telefonul mobil. 

Cântărețul a povestit cum a rămas fără telefon, în Germania, deși îl ținea chiar sub ochii lui. „E cel mai vechi truc” a spus artistul. 

Smiley a fost jefuit, în Germania: „E cel mai vechi truc”

 

„Foarte simplu, cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesa la telefonul prietenului meu, telefonul era lângă mine, pe masă. A venit un băiat care a venit cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea. Eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a zis: n-avem nevoie, du-te! El și-a pus foaia peste telefonul meu și, când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu tot cu telefon", povestește Smiley înt-un story pe Facebook.

„Iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam, m-am uitat după telefon și am zis: Waaa... mi-a furat telefonul! Am fugit, m-am uitat să vad dacă-l mai văd, nu l-am mai văzut, evident, s-a dus!", a mai spune el.

„Nu mi s-a întâmplat în Româna, mi s-a întâmplat la Berlin, dacă vă vine s credeți“, a adăugat el, fiind întrebat de fani unde er când am pășit asta.

Vezi și: Smiley, declarații despre rolul din noul film „Odată pentru totdeauna”: „Este povestea unui om care încearcă să treacă peste depresie“

 

Smiley îl va interpreta pe Alex, în filmul „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncaşu. Povestea filmului este inspirată chiar din viaţa regizorului, care l-a ales special pe Smiley să joace personajul principal. Artistul a povestit cum a fost experiența lui de actor principal și a dezvăluit câte ceva din spatele camerelor de filmat. Filmul „Odată pentru totdeauna” va fi distribuit numai în cinematografe din 25 februarie 2022 de Vertical Entertainment.

„Odată pentru totdeauna” spune povestea unui regizor de succes, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia. Chiar dacă este realizat atât din punct de vedere profesional, cât și familial, personajul trece prin adevărate chinuri psihologice. Alex își anunță familia că se va reîntoarce în satul natal pentru a se regăsi, loc în care soția i copiii reușesc să âl facă să depășească momentele dificile.

Filmul este descris de Smiley ca fiind o „comedie dramatică sau o dramă comică”, deoarece încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice. Ideea pe care Iura Luncașu o transmite este aceea că sensul vieții este dat de iubirea familiei și pacea interioară.

„Odată pentru totdeauna”..nici eu nu m-am prins dacă este o comedie sau o dramă, o dramă comică sau o comedie dramatică. Nu știu, nu-mi dau seama.. Este povestea unui om care încearcă să treacă peste depresie, peste atacuri de panică și anxietate. Este o poveste foarte actuală..Am cunoscut foarte mulți oameni depresivi sau care suferă de anxietate. Și sunt foarte mulți care nu reușesc să treacă peste asta, nu reușesc să se vindece.”, a declarat Smiley într-un clip „Behind the scenes” de pe Youtube.

Vezi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel