Smiley, declarații despre rolul din noul film „Odată pentru totdeauna”: „Este povestea unui om care încearcă să treacă peste depresie..”

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Smiley îl va interpreta pe Alex, în filmul „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncaşu. Povestea filmului este inspirată chiar din viaţa regizorului, care l-a ales special pe Smiley să joace personajul principal. Artistul a povestit cum a fost experiența lui de actor principal și a dezvăluit câte ceva din spatele camerelor de filmat. Filmul „Odată pentru totdeauna” va fi distribuit numai în cinematografe din 25 februarie 2022 de Vertical Entertainment.

„Odată pentru totdeauna” spune povestea unui regizor de succes, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia. Chiar dacă este realizat atât din punct de vedere profesional, cât și familial, personajul trece prin adevărate chinuri psihologice. Alex își anunță familia că se va reîntoarce în satul natal pentru a se regăsi, loc în care soția i copiii reușesc să âl facă să depășească momentele dificile.

Filmul este descris de Smiley ca fiind o „comedie dramatică sau o dramă comică”, deoarece încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice. Ideea pe care Iura Luncașu o transmite este aceea că sensul vieții este dat de iubirea familiei și pacea interioară.

„Odată pentru totdeauna”..nici eu nu m-am prins dacă este o comedie sau o dramă, o dramă comică sau o comedie dramatică. Nu știu, nu-mi dau seama.. Este povestea unui om care încearcă să treacă peste depresie, peste atacuri de panică și anxietate. Este o poveste foarte actuală..Am cunoscut foarte mulți oameni depresivi sau care suferă de anxietate. Și sunt foarte mulți care nu reușesc să treacă peste asta, nu reușesc să se vindece.”, a declarat Smiley într-un clip „Behind the scenes” de pe Youtube.

 

Cum a fost această experiență pentru Smiley

 

2. -imagine fara descriere- (vbn.png)

 

Smiley nu este de meserie actor și chiar el a mărturisit că nu are studii în acest domeniu. Însă, artistul a mai cochetat cu domeniul cinematografiei, remarcându-se de fiecare dată. Astfel, Iura Luncașu a considrat că ar fi cel mai potrivit pentru rol, iar așteptările au fost mai mult decât împlinite. Smiley a declarat că s-a înțeles extraordinar cu Iura și colegii lui, dar meritele rezultatului final i se datorează regizorului, în special.

„Pentru mine a fost și este un om special, pentru că m-a ajutat foarte mult. El ca regizor știe foarte bine să lucreze cu actorul. Știe foarte bine să-i explice ce-și dorește de la el și să-l ducă în povestea aia pe care și-o dorește. Pentru că aici actorii...fiecare vine cu aportul lui de talent sau mă rog, cu aportul lui de creativitate, dar de fapt, imaginea de ansamblu întotdeauna o va avea regizorul și regizorul știe cel mai bine ce își dorește.”, a povestit Smiley.

Din distribuiție fac parte Smiley, Ada Galeș, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, Mihnea Luncașu și Celina Enea,. Filmul este regizat de Iura Luncașu, unul dintre cei mai de succes regizori din România, care a realizat filme precum „Minte-mă frumos”, „Faci sau Taci” și „Investitorii”.

 

Ce a declarat Iura Luncașu despre colaborarea cu Smiley 

 

3. -imagine fara descriere- (fcgvb.png)

 

Smiley s-a încadrat perfect în viziunea regizorului, iar rezultatul va fi unul, speră el de succes. Mai mult decât atât, Iura nu are decât cuvinte de laudă pentru cântăreț și susține chiar că lumea contestă faptul că nu ar avea studii de actorie.

„Eu am luat această decizie, de a-l avea doar pe Smiley în rolul ăsta, singurul, hai să spunem, amator, deși el a mai avut câteva experiențe cu filmele. Dar nu l-am luat degeaba. Am știu că Andrei poate să se ducă și să nu încurce partenerii. A fost o experiență absolut plăcută. Nu am simțit că trag de Andrei prea tare sau că pierdem timp din cauza asta. A fost o colaborare din punctul meu de vedere, absolut senzațională.”, a spus Iura la rându lui despre colaborarea cu Smiley.

Smiley nu este la primul lui film pe marelile ecrane. Toate producțiile în care a jucat s-au bucurat de succes. Interpretul mai poate fi văzut în "Cu un pas înainte" (2007), "Un film simplu" (2008), "#Selfie" (2014), "Triplusec"(2018), "Oh, Ramona!" (2019).

„Îi mulțumesc că m-a ajutat să fac ceva acolo..nu știu cât de bine mi-a ieșit, dar el zice că mi-a ieșit bine. El era bucuros.Tot timpul după ce filmam ceva, mă uitam să văd ce față are Iura.”, a încheiat Smiley.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel