Germania suspendă restricţiile orare la tranzitarea Germaniei către România. Anunţ OFICIAL

Andreea Cosma / 1 mai 2020, 12:37 Salveaza PDF Comentarii

Germania renunţă la tronsoanele orare stabilite anterior pentru tranzitarea teritoriului Germaniei dinspre Franța către Austria. Anunţul a fost făcut de Ambasada României în Republica Federală Germania, care precizează că toate celelalte condiții stabilite prin regimul de trecere a frontierei germane rămân, totuşi, valabile în continuare.

"SUSPENDAREA RESTRICȚIILOR ORARE LA TRANZITAREA GERMANIEI CĂTRE ROMÂNIA

Începând cu 1 mai 2020, se renunță la tronsoanele orare stabilite anterior pentru tranzitarea teritoriului Germaniei dinspre Franța către Austria. Toate celelalte condiții stabilite prin regimul de trecere a frontierei germane rămân valabile pe mai departe.

Reamintim că acestea fuseseră instituite la sfârșitul lunii martie în contextul pandemiei Covid-19: la punctul de trecere a frontierei franco-germane de la Goldene Bremm (Saar) pe autostrada A6 se putea trece numai în intervalul orar 10h00-16h00, iar la Iffezheim (Baden-Wuerttemberg) pe drumul național B500, doar în intervalul orar 09h00-15h00.

Începând cu 1 mai a.c. nu va mai exista în Germania nicio restricție orară de trecere a frontierei, iar aceasta este în principiu posibilă prin toate punctele de trecere notificate, fără limitare orară. Intervalul orar stabilit de Austria pentru tranzitarea către Ungaria rămâne în continuare valabil: 17h00-01h00.

Această decizie nu exclude blocarea punctuală a coridoarelor în situația în care traficul va arăta o supraaglomerare rutieră de tranzit pe teritoriul federal german", a transmis Ambasada României în Germania.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

24 mai 2020, 19:20 in Știri
Horoscop, luni, 25 mai 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy