Germania. Şofer român, prins drogat şi cu acte false. Poliţiştii l-a reţinut imediat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
germania_sofer_roman_drogat
germania_sofer_roman_drogat

Ofiţerii de la poliţia de frontieră din Passau au găsit, marţi după-amiază, în jurul orei 13:50 mai multe droguri, în timpul unui control pe autostrada A 3. Un şofer român, care se afla la volanul unui automobil cu numere franceze, se deplasa spre Austria, fiind oprit de oamenii legii. 

 

În timpul controlului, bărbatul a prezentat un document de înmatriculare francez  şi un card de asigurare verde. Ambele acte erau false.

Mai mult, în timpul percheziţiei vehiculului său, au fost găsite şi confiscate aproape 20 de grame de cocaină. Deoarece românul era aparent sub influenta drogurilor, poliţiştii au efectuat şi un test pentru consum de droguri. Testul a fost pozitiv, motiv pentru care şoferului român i-a fost recolat şi sânge, scrie waidler.com.

Cercetările au fost preluate de inspecţia poliţiei penale din Passau. Românul de 29 de ani, care nu are un loc de reşedinţă permanentă în Germania, trebuie să răspundă pentru infracţiunea de deţinere şi consum de droguri, fals în documente şi conducere sub influenta drogurilor.

La cererea parchetului Passau, judecătorul de instrucţie a emis un mandat de arestare preventivă a românului, care a fost dus  la un centru de corecţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel