Spania: Bărbat, lăsat într-o baltă de sânge de doi români. L-au bătut cu cruzime cu o bară de oţel

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
spania_masina_politie
spania_masina_politie

Poliția Națională din Valencia a arestat, ieri, doi bărbați în vârstă de 42 și 48 de ani, acuzaţi că au agresat un bărbat cu o bară de oțel și o sticlă. Evenimentul a avut loc în zona La Petxina. Potrivit poliţiştilor, cei doi atacatori sunt de origine română, ambii cu antecedente penale. Cei doi au fost aduşi deja în fața justiției.

 

 

Evenimentele s-au produs ieri în jurul orei 18, pe strada Santa Micaela. O patrulă a poliţiei s-a deplasat la fața locului și a observat un bărbat întins pe pământ, plin de sânge, cu răni la sprânceană, ochi și bărbie. Agenţii au solicitat o ambulanţă, iar victima a fost transferată la spital pentru îngrijiri medicale.

Agenții au găsit şi bara de oțel la câțiva metri de victimă, resturile de spartă, un scaun și un stâlp de lemn rupt, scrie lavanguardia.com.

În cele din urmă, polițiștii i-au localizat și arestat pe cei doi suspecți, cetaţeni români, care se aflau în apropierea locului, ca presupuși autori ai unei infracțiunii. Odată ajuns la secția de poliție, unul dintre bărbaţi a opus rezistență şi faţă de agenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel