Germania. Șofer român prins conducând fără permis și fără asigurare. Scuza prezentată polițiștilor n-a funcționat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român a fost amendat drastic în Germania, după ce a fost prins conducând fără permis și făra asigurare.  

Poliția din Geestland (Saxonia Inferioară) a organizat mai multe acțiuni de verificare a mașinilor în trafic. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 22 septembrie, polițiștii au oprit un ansamblu rutier, format din furgonetă și remorcă, condus de un șofer român.

Oamenii legii au descoperit mai multe nereguli printre care faptul că șoferul, un român în vârstă de 33 de ani, deținea doar un permis de conducere pentru categoria B, emis de autoritățile din Ungaria.

Remorca, fără drept de a circula în Germania

 

Potrivit unui comunicat al Poliției din Cuxhaven, circulația în Germania a remorcii cu numere de înmatriculare olandeze era restricționată, întrucât călătoria începuse în Geestland și nu în Olanda. Mai mult, polița de asigurare expirase deja la începutul lunii august.

Degeaba s-a scuzat românul și le-a explicat polițiștilor că trebuia să ducă remorca unui prieten în Ucraina, care o cumpărase în iunie, oamenii legii nu l-au iertat. 

Pentru că tânărul nu are domiciliul în Germania, a trebuit să plătească pe loc o sumă de bani drept garanție pentru procedurile care vor fi inițiate împotriva lui.

Totodată, circulația remorcii a fost interzisă, iar plăcuțele de înmatriculare olandeze ale acesteia au fost confiscate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel