Germania. Șofer român de camion, implicat într-un accident în lanț pe A5

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român a fost implicat într-un accident în lanț în Germania. În urma carambolului, o femeie a suferit răni ușoare. 

Accidentul în care au fost implicate patru vehicule a avut loc miercuri, 21 iulie, la 16:35, pe A5, între intersecțiile Homberg-Ohm și Alsfeld-Vest.

Potrivit unui comunicat al Poliției din Osthessen, pe autostradă s-a format un blocaj, iar vehiculele au fost nevoite să frâneze pentru a nu intra în coliziune cu cele din față. Un șofer român în vârstă de 45 de ani aflat pe banda din dreapta a reușit să frâneze la timp, urmat la o distanță suficientă de o șoferiță de camion în vârstă de 29 de ani, care de asemenea a oprit la timp.

Însă un polonez în vârstă de 40 de ani, șofer al unei autoutilitare cu remorcă, care circula pe banda din mijloc, nu a rușit să frâneze la timp și a intrat în cele două vehicule. De pe remorca polonezului a căzut un autoturism Renault și a aterizat pe banda din stânga, iar o șoferiță de 25 de ani nu a avut timp să reacționeze și s-a ciocnit cu cea căzută de pe remorcă.

Șoferița camionului a fost rănită ușor și a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Din cauza accidentului de circulație, Autostrada A5 a fost complet închisă în zonă timp de aproximativ trei ore. Pe autostradă s-a format o coadă de aproximativ 10 kilometri, potrivit aceleiași surse.

Daunele materiale au fost estimate la 92.000 de euro. Pe numele șoferului polonez a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel