Germania. ROMÂNI, tâlhăriți într-un MICROBUZ în complicitate cu şoferul: „Putea să mă taie sau mai rău!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi tineri români au fost tâlhăriţi într-o benzinărie din Germania.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, pe o autostradă din Germania, în momentul în care pasagerii din microbuzul unei firme din România au cerut şoferului să oprească la o toaletă. Șoferul ar fi condus aproximativ 40 de kilometri pentru a opri într-o zonă retrasă, în care nu se afla nimeni. Pentru acest motiv, românii cred că şoferul microbuzului ar fi fost complice cu tâlharii.

Alin Constantin Năstasă, un tânăr care se întorcea împreună cu un prieten, acasă, în România, a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat.

Citește și Germania. Doi ROMÂNI au fost JEFUIȚI de mii de lire pe o autostradă de un FALS POLIȚIST

„Când am coborât parcarea era goală ! După 2 minute toți dispăruseră fără sa știu ce s-a întâmplat! Fratele meu a fost dus de alt pasager văzând ca situația ia amploare! Eu și încă un pasager am ieșit ultimii. Trei bărbați, romani, au apărut in fata noastră și au încercat sa ne ia portofelele cu succes! Am reușit sa îmi iau portofelul meu din mâna acestuia doar cu 50 de euro! Prietenului meu i s-au luat toți banii! Suma in valoare de 500€ +suma mea de 450 €! Încercând sa recuperez banii am fost amenințati ca dacă coboram din microbuz suntem tăiați!

Lumea a vrut sa se dea jos din microbuz și șoferul nu a acceptat asta ! Fiind la uşă ii cer acestuia sa sune la poliție! Am fost refuzat și mi s-a spus ca dacă nu urc ma lasă acolo! Am încercat sa fac reclamație la firma respectiva 'Romfour' și mi s-a zis ca de ce nu am stat sa sun la poliție ca venea in 5 minute, deși aveam 4 minute ca sa stau lângă acele persoane pana sa vina poliția ! Putea sa ma taie sau mai rău! Am primit răspuns de la firma ca nu e treaba lor cu ce s-a întâmplat ! Și ca e fix problema mea!", a scris Alin pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel