Germania. Româncă, umilită la locul de muncă. Soțul cere ajutor: „Se comportă cu ea de parcă ar fi sclavă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă stabilită cu familia în Germania a fost umilită la locul de muncă, de colegii ei, dar şi de şefi, iar soţul ei a lansat un apel pe Facebook pentru a cere ajutorul altor români.

Soţul româncei a explicat că germanii s-au comportat cu ea 'de parcă ar fi o sclavă' şi au acuzat-o că nu îşi face treaba.

„Am şi eu o întrebare, soţia mea a intrat într-o mică depresie din cauza locului de muncă, lucra într-un lagăr mic, unde sunt doar nemţi, iar nemţii se comportă cu ea de parcă ar fi o sclavă, nu un om normal, când are nevoie de ceva şi cere nimeni nu îi dă nimic pentru ca toate sunt încuiate, iar şefii tot pe ea o acuză că nu îşi face treaba.

Când întreabă pe cineva ceva îşi schimbă privirea şi pleacă, în schimb dacă întreabă un neam de-al lor imediat se face imposibilul!

Mereu este făcută ţigancă, mereu i se zice că fură, mereu zic Rumanen sind Zigeuner. Totul a început atunci când au aflat că este româncă. Până atunci a fost totul normal.

Ea, fiind mai sensibilă, mereu plânge, s-a retras, nu mai vorbeşte cu nimeni, nu prea mai vrea să iasă nici din casă. Vă rog, vă cer un sfat, precizez că este înscrisă la mai multe firme de recrutare, dar momentan nu au nevoie de personal.

Dacă mă puteţi ajuta cu un sfat sau poate cunoaşteţi vreun loc de muncă în zona Albstadt”, a scris Mircea într-un grup de Facebook specific pentru românii din Germania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel