Germania. Româncă, prinsă după ce a jefuit o farmacie. Complicele ei a fugit cu prada de 3000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Româncă, prinsă după ce a jefuit o farmacie. Complicele ei a fugit cu prada de 3000 de euro
Germania. Româncă, prinsă după ce a jefuit o farmacie. Complicele ei a fugit cu prada de 3000 de euro

O româncă în vârstă de 20 de ani, a fost arestată, marți după-amiaza, pe 29 martie, după ce a jefuit o farmacie de pe strada Wildunger Strasse din orașul Stuttgart. Românca este suspectată că ar fi sustras bunuri împreună cu un bărbat necunoscut  și a opus rezistență unui angajat care a vrut să o rețină.

Cei doi suspecți români se aflau în farmacie, marți, în jurul orei 16:00 și au luat mai multe obiecte de pe un raft. Apoi ambii au părăsit magazinul fără să plătească.La acel moment s-a declanșat alarma antifurt.

Mai mulți angajați ai farmaciei i-au urmărit pe presupușii hoți care au fugit. Tânăra de 20 de ani, care a fost prinsă de un angajat, a încercat să scape, dar fără niciun rezultat, transmite Poliția Federală.

Ajunși la fața locului, polițiștii au arestat-o pe tânăra de 20 de ani. În timpul percheziției, polițiștii au găsit doar un articol din farmacie de mică valoare. Femeia româncă, care nu are un domiciliu stabil, a fost prezentată în fața procurorului din Stuttgart.

Complicele ei a reușit să scape cu bunurile în valoare de peste 3.000 de euro. Se spune că ar avea în jur de 30 de ani și aproximativ 180 de centimetri înălțime și cu o barbă neagră. Bărbatul purta o jachetă neagră cu două reflectoare pe piept, pantaloni de trening gri și pantofi albi. 

Un alt infractor român a fost reținut de polițiștii din Waidhaus pe A6. La un control de rutină, oamenii legii au constatat că românul de 43 de ani trebuia să fie, de fapt, în spatele gratiilor pentru comiterea unui furt.

Germania. Un român care trebuia să fie în închisoare, depistat de polițiști pe autostradă 

 

Agenții de la Inspectoratul Federal de Poliție din Waidhaus au oprit, duminică, pe autostrada A6 un automobil cu numere de înmatriculare românești.

Când au introdus informațiile unui pasager român, care se călătorea din Cehia, în baza de date a poliției, ofițerii au descoperit că pe urmele bărbatului fusese emis un mandat de arestare, transmite Poliția Federală, într-un comunicat.

Românul, de 43 de ani, care călătorea spre Cehia ca pasager, trebuia să fie după gratii pentru comiterea unui furt grav. Potrivit poliției, parchetul din Rottweil, Baden-Württemberg, a ordonat arestarea bărbatului român și plasarea lui în închisoare pentru 591 de zile. Polițiștii federali au pus în aplicare ordinul și l-au dus, duminică după-amiază, pe român în închisoarea din Weiden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel