Germania. Româncă în stare critică: Fostul iubit, tot român, a dat buzna în camera ei și a lovit-o când dormea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
politisti_germani_caine_lup
politisti_germani_caine_lup

Un român de 35 de ani, din Karlsruhe, este căutat de duminică, după ce și-a atacat fosta iubită, o româncă în vârstă de 39 de ani, și pe noul său iubit  și i-a lovit pe amândoi cu un baston metalic. Atacatorul a fugit apoi și este căutat de atunci.

Românca de 39 de ani a suferit răni grave și a ajuns de urgență la spital ,unde a rămas internată după rănile grave suferite în urma atacului suferit. Noul ei partener, un român de 25 de ani a suferit și el răni grave. Parchetul din Karlsruhe investighează tentativa de omor și vătămarea corporală gravă a suspectului român în vârstă de 35 de ani, care în trecut a fost suspect de poliție de mai multe ori și diferite dosare.

Poliția criminală din Karlsruhe îl caută pe românul de 35 de ani care are o înălțime de 172 cm, slab, și are dinți în mod vizibil neuniform și sprâncene smulse. Bărbatul are părul brun închis, care este ras pe părți și tuns scurt. Cel mai recent a fost îmbrăcat într-o jachetă de culoare muștar, pantaloni negri și pantofi negri. Oricine poate furniza informații cu privire la locul actual al persoanei descrise este rugat să informeze numărul de urgență al poliției 110 sau serviciul criminalistic Karlsruhe la 0721 666-5555, se arată într-un comunicat de presă al poliției germane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel