Alertă în Austria: Un român a EVADAT, după ce a ajuns în spital. Polițiștii au tras FOCURI DE ARMĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român de 27 de ani, evadat din închisoarea St. Pölten sâmbătă seară, este și la această oră căutat de autorități. El a reușit s evadeze după ce a primit tratament într-un spital.

Cetățeanul român în vârstă de 27 de ani a reușit să scape de gardieni la scurt timp după ora 21.00, când a părăsit Spitalul Universitar St. Pölten. Bărbatul a evadat pe jos, dar era așteptat de alți trei complici, în mașina cărora s-a urcat ulterior. Gardienii închisorii au tras mai multe focuri în aer și în vehiculul de evadare în timp ce îi urmăreau.

Cei patru au parcat mașina în oraș puțin mai târziu și s-au împărțit apoi în două taxiuri și s-au îndreptat către Viena, prin Westautobahn (A1).

Polițiștii austrieci au făcut uz de armă

 

După ce un șofer a alertat poliția, vehiculele din zona Steinhäusl au fost oprite de poliție. Cu toate acestea, nu au reușit să dea de urma prizonierului care fugise, potrivit Kurier.at.

Doi români de 27 și 40 de ani și un cetățean croat de 21 de ani au fost arestați sâmbătă seara, înainte de evadare.

Românul de 27 de ani căutat are 1,75 metri înălțime, corpolent și are părul scurt. Purta haine simple și un bandaj pe mâna stângă. Cei care dețin informații sunt rugați să contacteze Comandamentul de poliție al orașului St. Pölten (Tel.: 059133-35-3333). tânărul de 27 de ani a fost închis pentru „infracțiuni de proprietate în Germania”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel