Italia. Orbit de o GELOZIE MORBIDĂ, un român și-a TORTURAT soția timp de un an: Românca, salvată de carabinieri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie de naționalitate română rezidentă în Ostuni, Italia, și-a denunțat partenerul, care de peste un an o tortura cu rele tratamente și amenințări.

„Gelozie delirantă care justifică violența“, aceasta a fost concluzia anchetatorilor din Italia în cazul lui Z.E., un tânăr de naționalitate română, arestat în cursul zilei de 10 noiembrie.

Orbit de furie și de gelozie, bărbatul și-a persecutat luni în șir partenera, tot o româncă - S.O.L., până când aceasta a reușit să scape din locuință și a anunțat carabinierii, temându-se pentru viața sa. 

Mulțumită intervenției ofițerilor de poliție ai Comisariatului local, îndrumați de Dr. Andrea Toraldo, jocul macabru de masacrare a româncei a fost întrerupt,  după ce în după-amiaza zilei de 10 noiembrie agenții au procedat la arestarea lui ZE, de naționalitate română, în executarea unui ordin de aplicare a măsurii arestului la domiciliu emis împotriva sa de către procurorul din Brindisi. Bărbatul, cu comportamente repetate de violență, agresiune și amenințări, și-a maltratat  partenera.

„Gelozie morbidă“

 

„Plângerea formalizată de victimă și activitatea de anchetă desfășurată imediat de personalul comisariatului a permis constatarea faptului că, comportamentul abuziv, desfășurat din cauza geloziei morbide, a durat aproximativ un an și a fost de așa natură încât a face coabitarea imposibilă și umilitoare, până la punctul de a o împinge pe femeie să părăsească locuința comună, de teama propriei siguranțe. Făptuitorul a fost reținut la domiciliul său din Ostuni și, la finalizarea tuturor formalităților, a fost arestat și supus măsurii preventive a arestului la domiciliu", se arată într-un comunicat al poliției, citat de Ostuninews.it. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel