Un șofer român a făcut PRĂPĂD pe o șosea din Austria: Accident în lanț, după o manevră greșită

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pompierii Greifenburg au intervenit, duminică după-amiază, la o coliziune în lanț în municipiul Greifenburg. Un șofer român a provocat prăpăd pe șosea.

Un român în vârstă de 22 de ani care s-a întors pe un drum de pământ din Greifenburg im Drautal a provocat, duminică după-amiază, un accident în serie. Un șofer a frânat când a văzut manevra greșită a românului, însă alte vehicule nu au mai avut timp de manevră. 

Românul a virat, aparent fără să se asigure, pe cărarea îngustă cu puțin înainte de ora 14:00, pentru a face o scurtă pauză acolo. Trei mașini aflate  imediat în spate au fost implicate într-un accident imediat în spatele său. Șoferul primei mașini din spatele său, de 28 de ani, a frânat brusc. El a fost lovit din spate de un alt șofer de 42 de ani din Spittal și, la rândul său, de o tânără de 27 de ani din Villach.

Doar femeia din Villach a fost rănită; Toate cele trei mașini au suferit pagube substanțiale. 15 pompierii din Greifenburg au fost mobiliați în urma accidentului, informează Brigada Pompierii Greifenburg printr-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel