Germania. Șofer ROMÂN de TIR, GAZAT și JEFUIT. Pagube URIAȘE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un şofer român care transporta marfă de aproape 300.000 de euro cu o camionetă cu prelată a fost jefuit marţi noaptea într-o parcare de lângă Dusseldorf. 

Hoţii au tăiat prelata şi au desfăcut din ambalaje toată încrcătura, pe care au laut-o, făcându-se apoi nevăzuţi, relatează Observator. Înainte de asta, însă, după cum povesteşte şoferul, l-au gazat în timp ce dormea, în cabină. Laurenţiu, tânărul şofer originar din Bistriţa a postat fotografii cu camionul tîiat şi şi-a spus povestea pe un grup al şoferilor, pe Facebook.

Citește și Germania. Șofer român, obligat să privească victima unui accident rutier. Un polițist s-a ENERVAT

„Colegi, azi noapte la Dusseldorf mi-au furat marfă de 276 de mii de euro, obiective foto Tamron, 1200 kg, am sunat la poliţie, au venit, au măsurat, făcut poze, dar nu mi-au dat niciun act la mână. Ce ar trebui să fac?", e postarea tânărului.

Apoi, la comentarii, el dă detalii despre jaf. Spune că nu a ştiut ce avea în camion, după încărcare, şi nici valoarea mărfii: "Până dimineaţă, când am verificat pe net cu ce se ocupă firma respectivă, dimineaţă a trebuit să mă interesez, să ştie poliţia ce mi-au furat, mai exact."

Citește și Germania. Șoferi ROMÂNI, arestați. Făceau parte dintr-o grupare INFRACȚIONALĂ

La postarea lui Laurenţiu au existat şi comentarii în care era acuzat că e complice la jaf. Tânărul şofer român a răspuns şi acestora: "Colegi, eu când m-am pus la somn erau geamurile la porumbar închise, de dimineaţă nu ştiam de ce îmi este frig şi când m-am uitat era un gemuleţ deschis şi mă usturau nasul şi ochii. Am spus tot la poliţie, mi-au luat şi probe din nas”, a scris Laurențiu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel