Germania. Șofer român, obligat să privească victima unui accident rutier. Un polițist s-a ENERVAT

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un șofer român a fost forțat de un polițist să se uite la victima unui accident mortal, în Germania. Enervat că toți șoferii care treceau pe acolo făceau poze și filmau, un polițist a început să oprească autoturismele și să îi oblige pe conducătorii auto să privească victima prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii pe care o conducea. 

Un accident teribil a avut loc pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Șoferul unui camion nu a adaptat viteza la condițiile de drum, era un blocaj în trafic, și a intrat direct în TIR-ul din fața lui. În urma impactului, cabina a fost distrusă, iar șoferul a murit pe loc. Avea doar 47 de ani, dar momentan, nu se știe nici identitatea, nici naționalitatea acestuia. 

Din cauza accidentului, șoferii au fost nevoiți să stea cu orele în trafic, pe autostradă. Majoritatea conducătorilor auto filmau sau făceau poze cu telefoanele mobile.

Unul dintre polițiști le-a spus acestora să nu mai folosescă telefonul. Și-a ieșit din minți în momentul în care și-a dat seama că nimeni nu îl ascultă. Așa că a recurs la  un gest surprinzător. 

A început să oprească toate autoturismele care treceau prin zonă și îi obliga pe șoferi să coboare din mașini și să privească victima accidentului rutier. Un român nu a scăpat nici el de furia polițistului. Acesta l-a întrebat: "Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!"

Românul nu poate să privească trupul fără viață a șoferului implicat în accident, potrivit infranken.de. 

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel