Germania. Șofer ROMÂN de TIR, CĂUTAT de Poliție după ce a GAZAT un coleg în mijlocul șoselei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un şofer român de TIR e căutat de poliţie, după ce a lovit şi gazat un coleg bulgar, în mijlocul şoselei, în Germania. După mai multe şicanări în trafic, românul s-a dat jos şi l-a lăsat lat pe bulgar, apoi a dispărut cu camionul.

Doi șoferi de camion s-au luat la bătaie miercuri de dimineață pe B31, în sudul Germaniei. Nu e clar tot ce s-a întâmplat pe şosea, dar şoferul rănit şi martorii povestesc că imediat după ieşirea din tunelul Dogginger, un şofer român de camion care circula în spatele unui camion condus de un bulgar a început să dea flashuri şi să se arate nemulţumit că cel din faţă fârna prea des.

La un moment dat, românul l-a depăşit pe bulgar şi a frânat în faţa lui, blocându-l. Cei doi şoferi s-au dat jos din cabine şi s-au încăierat pe mijlocul şoselei. Atunci românul a scos un spray paralizant şi l-a pulverizat în faţa rivalului., relatează Observator. După ce l-a lăsat lat pe asfalt pe bulgar, românul s-a urcat în cabină şi a plecat. S-a format o coloană uriaşă în spatele camionului bulgarului, care n-a mai putut conduce din cauza rănilor provocate de gazul iritant.

Acum poliţia caută un cap tractor alb MAN, cu numere de Cluj, şoferul fiind un bărbat în jur de 40 de ani, scund, îndesat, cu păr negru, tuns scurt.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel