Germania. O tânăra și-a pierdut viață, după ce a rămas blocată într-un container de haine 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. O tânăra și-a pierdut viață, după ce a rămas blocată într-un container de haine
Germania. O tânăra și-a pierdut viață, după ce a rămas blocată într-un container de haine

O tânără, de 25 de ani, a murit, noi seara, într-un container de haine uzate din Großostheim. Medicii de la ambulanță, care au ajuns la fața locului, nu au putut să o salveze și au constatat decesul. 

Polițiștii au fost alertați, în seara zilei de 22 iulie, că o persoană, care rămăsese blocată într-un container pentru haine uzate din comuna Großostheim (districtul Aschaffenburg, landul Bavaria), are nevoie de ajutor. La fața locului s-au deplasat polițiștii, pompierii și o ambulanță. Tânăra de 25 de ani este blocată cu partea superioară a corpului într-un container de haine. Din nefericire, victima nu a putut fi resuscitată și medicii au constatat decesul. Departamentul de urmărire penală Aschaffenburg a demarat o investigație.

Germania. Român, la un pas de moarte, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine uzate

Joi, în jurul orei 19.45, doi martori se aflau în zona unui container de îmbrăcăminte uzată de pe Ostring și au observat o femeie care rămăsese blocată cu partea de sus a corpului în container. Aceștia au anunțat centrul de operațiuni de la sediul poliției din Franconia Inferioară, scrie infranken.de.

Cu toate acestea, orice ajutor a venit prea târziu pentru tânăra femeie, care a fost scoasă decedată de către pompieri din container.  Poliția criminală din Aschaffenburg a preluat ancheta. În acest moment nu există dovezile unei infracțiuni, ci se presupune a fi mai degrabă un accident tragic. Polițiștii spun că tânăra ar fi încercat să scoată hainele, depozitate în container.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel