Germania. Român, la un pas de moarte, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine uzate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Român, blocat într-un container pentru haine uzate. Salvat de pompieri, înainte de a se sufoca
Germania. Român, blocat într-un container pentru haine uzate. Salvat de pompieri, înainte de a se sufoca

Pompierii din Emmerich au intevenit pentru a elibera un tânăr, care rămasese blocat într-un container de haine uzate de pe Speelberger Strasse. 

Tânărul român a urcat, vineri seară, într-un container de haine uzate și nu a mai putut ieși. Pompierilor le-au trebuit mai puțin de cinci minute pentru a-l scoate din container. Însă tânărul român a trăit clipe de groază, fiind la un pas de a se sufoca. 

Poliția era deja acolo când pompierii au ajuns la container, în jurul orei la 20.23. Salvatorii au reușit să deschidă containerul și l-au eliberat pe tânăr.  Astfel de cazuri s-au înmulți, în ultima perioadă. Acum câteva zile, un bărbat a murit într-o situație similară în Düsseldorf, relatează rp-online.de.

Spre exemplu, anul trecut, tot în Emmerich,  poliția a salvat un tânăr român, care rămăsese blocat într-un container pe strada S-Heerenberger Straße. Acesta a explicat că își căuta lucrurile personale.  Poliția spune de fapt este vorba despre jafuri. La fel cum s-a întâmplat în luna martie, în Isselburg. Acolo, mai mulți străini au jefuit un container pentru haine uzate. Hoții au făcut gălăgie, iar martorii au sunat la poliție. La scurt timp, la fața locului au ajuns forțele de ordine și au reținut doi bărbați și două femei, care au golit containerul. Hoții avea vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Încercarea de a obține haine s-a încheiat tragic, acum câteva zile, pentru un bărbat din Düsseldorf. Acesta a fost blocat în fanta unui container de haine uzate. Pompierii l-au eliberat, dar în ciuda măsurilor de resuscitare, tânărul de 41 de ani a murit puțin mai târziu la spital. Anchetatorii poliției criminale spun că bărbatul rămăsese blocat cu capul în jos în fanta containerului, în timp ce căuta articole de îmbrăcăminte.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel