O româncă din Germania i-a uimit până și pe polițiști: Cu 148 de mandate de ARESTARE pe numele său, se plimba nestingherită cu mașina

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă i-a uimit pe polițiștii germani în timpul unui control de rutină. Femeia avea emise pe numele său nu mai puțin de 148 de mandate de arestare. 

Polițiștii din Passau au controlat vineri, 26 iunie, pe A3, doi soți români care s-au dovedit a fi certați cu legea. Cei doi se aflau la bordul unui Opel Astra, în zona de odihnă Donautal-Ost. În timpul inspecției s-au constatat mai multe nereguli, inclusiv că mașina nu avea încheiată o asigurare.

Pasagerul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, era căutat cu mandat de arestare de Parchetul din Aschaffenburg pentru fraudă.

148 de mandate de arestare pe numele româncei

 

Cea mare surpriză au avut-o polițiștii atunci când au verificat-o pe soția tânărului, conducătoarea mașinii. "Românca era căutată, având pe numele său nu mai puțin de 148 de mandate de arestare”, potrivit unui comunicat al poliției citat de publicația pnp.de.

Majoritatea mandatelor de arestare se datorau faptului că nu plătise amenzile încasate pentru numeroase infracțiuni rutiere. Între timp, amenzile și costurile judiciare au ajuns la aproape 10.000 de euro.

Cei doi români au ajuns la închisoare

 

Întrucât bărbatul nu și-a putut plăti amenda de 1.800 de euro pentru fraudă, a fost închis în penitenciarul din Passau. El va ispăși o pedeapsă de 100 de zile de închisoare.

Totodată, femeia va merge la închisoarea din Regensburg pentru a ispăși o pedeapsă de 188 de zile.

Cei doi soți au fost raportați la autoritățile competente pentru încălcarea legii privind asigurarea obligatorie a mașinii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel