Germania. O mașină Tesla a explodat în urma unui accident. Șoferul nu a avut nicio șansă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. O mașină Tesla a explodat în urma unui accident. Șoferul nu a avut nicio șansă. Sursa foto: freepik.com
Germania. O mașină Tesla a explodat în urma unui accident. Șoferul nu a avut nicio șansă. Sursa foto: freepik.com

Tragedie pe un drum din Germania, în ultima zi a anului 2022. Un accident grav, care a avut loc la Pulheim, lângă Köln, a curmat viața unui șofer de 30 de ani.

La sfârșitul unei călătorii, un vehicul electric Tesla a luat foc, după ce s-a răsturnat. Dar asta nu e tot. După ce a luat foc, automobilul a explodat, iar locuitorii din apropierea locului accidentului au crezut că sunt artificii.  

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 31 decembrie, în jurul orei 1:15 a.m., a avut loc un accident pe Landesstraße 213 (L213) în Pulheim. Potrivit  investigațiilor poliției locale, tânărul de 30 de ani conducea o mașină Tesla-ul pe L213 din Bergheim-Glessen în direcția Pulheim-Brauweiler. Din motive încă neclare, vehiculul a derapat într-o curbă lungă și s-a răsturnat, scrie presa germană. 

„Inițial am presupus că au fost artificii în vehiculul accidentului”, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor pentru „Kölner Stadt-Anzeiger”.

Trei români, prinși în Germania, după ce au jefuit o firmă din Austria. Seiful cu bani, găsit de polițiști în mașina hoților

După ce pompierii au stins incendiul, au descoperit cadavrul unui bărbat chiar lângă vehicul. Anchetatorii poliției presupun că acesta este șoferul mașinii Tesla, care a exploda. Mai exact este vorba despre un bărbat de 30 de ani din Pulheim.

Imediat, la fața locului au ajuns polițiști, pompieri și specialiști dintr-o echipă de investigare a accidentelor de circulație din cadrul poliției din Köln.

Germania. Român fără adăpost, salvat dintr-o autogunoieră: Bărbatul fusese băgat într-un tomberon. "Am strigat după ajutor"

Automobilul Tesla, complet distrus, a fost ridicat de o companie de remorcare pentru investigații suplimentare de către poliție. Comisariatul rutier din Hürth a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel