Germania. Român fără adăpost, salvat dintr-o autogunoieră: Bărbatul fusese băgat într-un tomberon. "Am strigat după ajutor"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
(sursa foto: Bild.de)
(sursa foto: Bild.de)

Un român fără adăpost a ajuns blocat într-o autogunoieră. El a fost prins în compactorul de gunoi, după ce lucrătorii în salubritate au deșertat o pubelă pentru hârtie. A fost nevoie de intervenția pompierilor din Dresda (Germania) pentru a fi eliberat.

Un om al străzii care se afla într-o pubelă de hârtie a fost răsturnat din greșeală de muncitori în cala autogunoierei.

Noroc uriaș pentru românul din Dresda. Emil D. (50 de ani) a dormit noaptea, după o beție, într-un container de reciclat hârtie. Dimineața, când gunoierii au golit pubela, bărbatul a ajuns în camionul de gunoi. Dar pompierii au reușit să-l elibereze.

Vezi și: Un român care căuta prin gunoaie în Barcelona a găsit o valiză. Când a deschis-o a avut parte de sperietura vieții

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.30 în cartierul Pieschen. Doi muncitori tocmai aruncaseră o pubelă cu deșeuri de hârtie când au auzit țipete. La început nu au putut identifica strigătele de ajutor, dar când acestea au putut fi auzite după o perioadă scurtă de timp, au verificat cala camionului de gunoi.

Germania. Român fără adăpost, salvat dintr-o autogunoieră

 

Ceea ce nimeni nu bănuia la momentul respectiv era că în containerul de 1100 de litri nu se aflau doar hârtie și carton, ci și un bărbat. "M-am trezit când camionul de gunoi m-a aspirat înăuntru", povestește omul fără adăpost pentru BILD. "Am strigat după ajutor", povestește românul pentru publicația germană BILD.

Bărbatul fusese băgat într-un tomberon: "Am strigat după ajutor"

 

Lucrătorii din salubritate au sunat imediat la 112 și au deschis utilajul. Acolo l-au descoperit pe Emil D., un bărbat de 50 de ani din România. Între timp, au sosit serviciile de salvare. "Un echipaj a reușit să aibă acces în interior cu o scară extensibilă", a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Michael Klahre. Aceștia au aruncat în stradă cartoane și hârtii vechi și l-au scos pe bărbat afară.

Bărbatul a suferit o rană minoră și a fost dus la spital. Românul a reușit să părăsească ambulanța la scurt timp și a declarat pentru BILD: "O catastrofă. Băusem bere și voiam doar să dorm. Acum mă doare piciorul", a spus el.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel