Germania. O fetiță româncă de 10 ani, câștigătoarea emisiunii Das Supertalent. Elena a cucerit inimile tuturor

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Elena Turcan, câștigătoarea emisiunii de talente Das Supertalent (sursa: captură video RTL)
Elena Turcan, câștigătoarea emisiunii de talente Das Supertalent (sursa: captură video RTL)

O fetiță româncă de 10 ani este marea câștigătoare a emisiunii Das Supertalent, o emisiune de talente difuzată de postul german RTL. Elena Turcan a cucerit nu doar juriul emisiunii, ci și publicul Das Supertalent.  

Fetița de 10 ani a unor români emigrați în urmă 19 ani în Germania a câștigat finala emisiunii Das Supertalent, difuzată de postul RTL. Sezonul cu numărul 15 a început sâmbătă, 2 octombrie, iar Elena a fost chiar primul concurent care a urcat pe scenă în fața juriului. Fetița i-a făcut să plângă pe jurați și a fost prima concurentă care a primit buzz de aur, ajungând astfel direct în finală.

Unul dintre jurați a crezut că e playback. "Când ai început să cânți, la început am crezut că este un playback", a spus juratul Michael Michalsky.

 

 

Fetița i-a cucerit pe jurați cu operă

 

A cântat piesa „O mio babbino caro”, de Giacomo Puccini din opera „Gianni Schicchi”, care a avut premiera în 1918. Fetița de 10 ani a primit ovații în picioare din partea publicului. „Ești un copil-minune!”, i-a spus designerul de modă Michael Michalsky, care a subliniat că i s-a făcut pielea de găină ascultând-o. El a fost și juratul care a apăsat buzz de aur și a trimis-o direct în finală. 

Părinții fetiței, Gabriel și Laura Turcan, au emigrat în 2002 în Germania. Elena e cea mai mică dintre cei trei copii ai lor, fetița mai are un frate și o soră, Tudor și Maria.

"Vreau să fac oamenii fericiți când cânt", spune Elena. Micuța cântăreață a atins pe toată lumea cu vocea ei. "Las tot ce este în mine să iasă la suprafață și asta este în mare parte bucurie”, spune Elena zâmbind.

Mama ei confirmă că talentul Elenei s-a arătat foarte devreme. "Ea fredona de copil și toată lumea când o auzea spunea: locul Elenei e pe scenă".

Elena își antrenează vocea acasă o dată pe zi. "Ne umple urechile”, spune râzând mama sa.

 

Frații Elenei sunt uneori enervați de acest lucru, dar de fapt întreaga familie este entuziasmată de talentul ei. La fel ca juriul concursului de talente.

Elena i-a mirat pe toți din sală cu aria lui Puccini „O Mio Babbino Caro”.

"O scenă pe care n-aș vrea să o uit niciodată în toată viața mea”, spune micuța româncă.

Fetița a câștigat nu doar marea stea a concursului, ci și marele premiu de 50.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel