Germania. Muncitorii au luat cu ASALT Consulatul României din Bonn: "HOȚII, HOȚII!"-VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grup de muncitori români din Germania au luat cu asalt Consulatul României din Bonn. Sprijiniți de sindicaliștii nemți, românii au organizat o protest de amploare. După un marș prin centrul orașului, muncitorii au mers la Consulat pentru a-și striga nemulțumirile. 

Mai mulți români au mers la Consulatul României din Bonn pentru a-și striga nemulțumirile. Oamenii își cer drepturile și solicită asistență legală din partea statului român. 

După ce au protestat în centrul orașului, românii le-au strigat oficialilor români din consulat să iasă afară să discute cu ei.

În imaginile surprinse la fața locului de Erich Mocanu, fondatorul asociației AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria și Germania, se poate observa cum românii s-au adunat pentru a scanda în fața Consulatului.

Românii au strigat: "HOȚII, HOȚII!"

(w670)

"Noi vă cerem ajutor! Ne vrem banii pentru ce am muncit. Vă cerem să ieșiți afară să vorbiți cu noi. Suntem români", spune o femeie.

După minute în șir în care au scandat "Noi vă cerem AJUTOR!", din sediul Consulatului apar doi bărbați care le solicită românilor să-și aleagă 10 reprezentanți pentru a intra și discuta amiabil.

La fața locului au apărut și două mașini de poliție, pentru a menține lucrurile sub control. La protest au luat parte și muncitori nemți.

VIDEO

 

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel