Germania. Muncitori români, prinși la graniță cu acte de muncă false. De unde a pornit totul

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Poliția federală din Germnaia a întors de la graniță cinci presupuși lucrători români, care veneau din Austria. O româncă  de 30 de ani și alți patru compatrioți au încercat să folosească acte de muncă contrafăcute pentru a ajunge în Germania.

Polițiștii federali au oprit un cuplu român pentru controlul de frontieră de pe Walserberg. Românii le-au arătat oficialilor cărțile de identitate și contractele de muncă românești. Când poliția federală a verificat actele, au văzut că șoferul de 36 de ani avea expirat de mult contractul de muncă și că actul pe care l-a arătat la vamă era și plin de erori.

Anchetatorii au remarcat imediat și că actele soției sale de 30 de ani erau falsificate complet. Ulterior, bărbatul a declarat că a obținut documentele false de la soția său și a plătit cuiva bani pentru actele obținute. În mașină mai erau și alți 3 cetățeni, de asemenea cu acte falsificate.

Oficialii au asigurat documentele și i-au trimis pe cei doi înapoi în Austria. Tânăra româncă de 30 de ani se așteaptă la proceduri penale pentru fals în înscrisuri oficiale. Soțul ei, în vârstă de 36 de ani, va trebui să răspundă pentru uz de documente falsificate, potrivit pnp.de.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel