Germania: Minoră de 15 ani, răpită? Mama, româncă, alertează poliția din trei state. Deznodământ neașteptat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă a alertat forțele de ordine din trei state, anunțând că fiica ei de 15 ani a fost răpită. Fata a fost găsită în locuința unor rude.

O presupusă răpire a dus la o operațiune transfrontalieră coordonată de poliția în Renania-Palatinat și cea din Saarland, Faptele datează de miercuri, 12 februarie 2020. Problema s-a dovedit însă mult mi ușoră, iar răpirea care a fost anunțată inițial nu a fost confirmată în cele din urmă, a spus un purtător de cuvânt al poliției. Totul ar fi fost o neînțelegere între părinții unei tinere românce de 15 ani.

Conform primelor constatări, inițial exista suspiciunearăpirii unei tinere de 15 ani din zona Bad Kreuznach. După cum a spus poliția din Mainz pentru SOL.DE, fata ar fi fost adusă în Saarland de către membrii familiei din partea tatălui, fără a avea însă acordul mamei sale, românce.

Poliția a demarat imediat o operațiune standard, care este frecventă în cazurile de răpire a tinerilor. Misiunea i-a condus pe anchetatori într-o clădire rezidențială din Sulzbach, Saarland, unde mai multe persoane au fost interogate.

Pe parcursul interogatoriilor, a rezultat că barierele lingvistice ale mamei românce a fetei au dus la o serie de neînțelegeri și astfel au fost puse în mișcare forțele de ordine, la cererea femeii. Presupusul făptuitor era un membru al familiei, cu care fata călătorise voluntar în Saarland.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel