Germania. Metoda „ACCIDENTUL”. Ce a făcut o femeie de FRICA hoților ROMÂNI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Poliția germană investighează un caz de înșelăciune, asemănător celor săvârșite în România prin metoda „accidentul”, victimă fiind o femeie de 80 de ani, care a rămas fără 21.000 de euro.

Potrivit presseportal.de, polițiștii din Schwerin au fost luați prin surprindere în seara de de 12 februarie, când au primit un apel telefonic din partea unei femei de 80 de ani care voia să știe care este situația cu banii ei, care s-ar afla în sediul Poliției. Ofițerii și-au dat seama că aceasta a fost victima unei înșelătorii.

Bătrâna a povestit că a primit un telefon de la un bărbat care s-a prezentat a fi ofițer la Poliția Judiciară din Berlin cu o seară înainte. Acesta i-a spus că a fost prinsă o bandă de hoți români care aveau adresa și contul ei bancar și că, din acest motiv, exista suspiciunea că ar putea fi fraudată.

Citește și Germania. Șoferul ROMÂN de TIR care a ÎNGROZIT lumea cu CRIMELE sale, CONDAMNAT definitiv

Același polițist fals a sunat a doua oară, în cursul nopții și i-a spus bătrânei că s-au înregistrat câteva încercări de accesare a contului bancar deținut de bătrână.

Fiindu-i teamă să nu piardă banii, femeia s-a dus la bancă și a scos din cont 21.000 de euro. După-amiază, „ofițerul" a sunat din nou și a spus că trebuie să verifice banii, deoarece la bănci sunt o mulțime de bani falși.

Bărbatul a venit la locuința femeii și a convins-o să-i înmâneze cei toți banii. A sunat-o apoi și i-a spus că erau bani falși printre bancnote. Femeia a încercat să sune înapoi la numărul de pe care i s-a telefonat, însă un mesaj anunța că nu este alocat.

Citește și Germania. Un șofer ROMÂN de TIR a MURIT în timp ce dădea declarații polițiștilor (VIDEO)

Potrivit victimei, infractorul vorbește germana cu accent est-european. Omul care a venit să predea banii a fost descris după cum urmează: aproximativ 170 cm, construcție puternică, 30-35 de ani, plinuț la față, păr închis la culoare, jachetă de iarnă albastru închis, pantaloni de culoare gri închis. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel