Germania. Un șofer ROMÂN de TIR a MURIT în timp ce dădea declarații polițiștilor (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un şofer român de TIR, în vârstă de 41 de ani, a murit pe A73 , în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor după o tamponare cu o maşină.

Potrivit merkur.de, un accident minor s-a transformat pe A73 într-o capcană a morții.

Polițiștii au fost chemați să intervină, ieri după-amiază, între Untersiemau și Ebersdorf, în Oberfranken, unde românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără. 

O patrulă a poliției a sosit la locul accidentului la scurt timp după aceea și a asigurat perimetrul în care erau oprite autovehiculele. În timp ce ofițerii se ocupau încă de accident şi luau declaraţii românului şi şoferiţei, o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.

Citește și Germania. ROMÂNI, implicați într-un ACCIDENT pe AUTOSTRADĂ

Acesta a murit pe loc. A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului, în vreme ce şoferul care a intrat în maşina poliţiei, 33 de ani, care conducea un Audi, a scăpat nevătămat.

Poliţia germană a anunţat că a declanşat o anchetă şi urmează să se stabilească exact circumstanţele în care şoferul de Audi nu a putut frâna şi a intrat cu viteză în zona semnalizată de poliţie.

 

BR Franken

Bei einem Verkehrsunfall auf der A73 bei Untersiemau (Lkr. Coburg) ist ein Mensch ums Leben gekommen. Nach Angaben der Polizei hatte sich zunächst ein leichter Verkehrsunfall ereignet. Ein weiterer...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel