Germania. Familie de români, blocată de polițiști: Mama și doi copii mici, obligați să continue drumul cu trenul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Familie de români, cu patru copii, oprită de polițiști în trafic
Germania. Familie de români, cu patru copii, oprită de polițiști în trafic

Ofițerii poliției de frontieră din Simbach, care se aflau, pe data de 28 septembrie, la un punct de control din parcarea Kenoden, de pe drumul național B20 au oprit un BMW cu numere de înmatriculare românești, care se îndrepta spre Austria.

În jurul orei 14:15, de punctul de control s-a apropiat un BMW cu numere de înmatriculare românești, care se îndrepta spre Austria. În vehicul se afla o familie de români. Tatăl, în vârstă de 47 de ani, călătorea împreună cu soția și cei patru copii în România.

Cu toate acestea, mașina era de cinci locuri, și nu de șase.  În plus, pe bancheta din spate erau transportați doi copii mici, în vârstă de doi și, respectiv, cinci ani, fără a avea scaune speciale și centuri de siguranță, relatează pnp.de. 

În urma verificării adulților, oamenii legii au constatat că șoferul român, de 47 de ani, era căutat de două parchete germane pentru infracțiuni de furt. După ce a fost stabilit locul de reședință al familiei și bărbatului i-au fost prezentate acuzațiile, aceștia au fost lăsați să plece.  Tatăl familiei și-a continuat drumul cu mașina și cu cei doi copii adolescenți. Din cauza lipsei scaunelor pentru copii, soția sa a fost nevoită să călătorească cu trenul împreună cu copiii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel